Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

"(A)sociální sítě" - proč dávat A do závorky? prostě jsou asociání...

"Dnešní chudí mají vyšší životní standard než velmoži minulosti, " - kdysi jsem četl, že v nějaké době měli šlechtici vlastnící vesnice z té vesnice nižší roční příjmy, než v té době zedník ve městě.

0 0
možnosti
Foto

Ovšem také posiluje moc většiny, jenže ta na to kašle. Viz naše volby.

0 0
možnosti
VB

Děkuji, vyšel díl 2.

0 0
možnosti

Nápis sliboval kritiku demokracie jako systému, který ničí sám sebe, ale na konci je konstatováno, že je to to nejlepší, co nás mohlo potkat. S tím nesouhlasím. Demokracii v současném světě vládou peníze a je zneužita jako nástroj, plně pod kontrolou těch, co je ovládají. Cyklicky je střídána diktaturou, kterou občané radostně vítají, protože má, narozdíl od demokracie, efektivní řízení a vede k pokroku.. Nakonec se také vyžije a bývá svržena. Není úniku z tohoto koloběhu, jelikož střídání těchto krajností je hybnou silou vývoje.

1 3
možnosti
ZH

Pěkně ucelené a vyvážené R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik