Diskuse

Demisi vlády

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

vláda podá demisi ...

a co bude potom ?

0 0
možnosti

Nastoupí jiná vláda, klidně z anonystů a ČSSD, ale bez provařených figur, které nic neumí a kvůli nimž lidé bojkotují všechno. Normální průběh věcí. Myslíte, že Andrej a další jsou nenahraditelní?

0 0
možnosti

Autore, nejsme tak bohatý stát, aby necelý rok do voleb dával na předčasné volby miliardu.

1 0
možnosti

Nejme tak bohatý stát, abychom si ve vládě udržovali nemehla. To přijde nás všechny na mnohem víc peněz.

Nová squadra klidně ať vznikne na zase z anonystů a ČSSD. Jen ti dnešní lidi v ní, jen ti lidi, to je problém.

0 0
možnosti
Foto

Reprodukční číslo není nesmyslem, rozhodně má význam sledovat ukazatel, který má v jednom období 100 čehokoliv a v dalším období buď třeba 93, nebo třeba 22222.

největší roli v šíření pandaviru hraje ztráta důvěry vlády kvůli jejímu lhaní a směšnému, zmatenému počínání. Z toho vyplývá i odmítání opatření ze strany veřejnosti

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763165

Že by ztráta důvěry vlády vedla k tomu, že veřejnost je schopná jednat proti vlastnímu zájmu?

1 0
možnosti

Důvody současného stavu jsou: Tataři s vysokou školou života a novodobí disidenti.

6 0
možnosti
Foto

Díky bohu za Andreje Babiše v čele státu, pokud by to řídil některý z těch imrvére kritizujících neschopných hlupáků, byla by to pohroma !

10 1
možnosti

L11u75b28o59š 15K75r57i21m74l

30. 12. 2020 20:19

Díky bohu za blázna na kolotoči.;-D

2 0
možnosti

A nezdá se vám, že vy sám tady vystupujete jako takový Švejk ?

:-P:-P:-P

8 0
možnosti
Foto

;-) Demise vlády=předčasné volby. A mezi tím co. Úřednická vláda?Anebo současná do doby, než by byla najmenovaná nová, ovšem po volbách. Docela prča, že;-D

10 0
možnosti
Foto

ASi tak nějak. Pan Barák v ní tak jako tak nebude, takže se snaží úplně zbytečně;-D

7 1
možnosti
Foto

Přání otcem myšlenek, viďte, pane Baráku ;-D

6 0
možnosti

Myšlenkami operuje jen ten, který je má. Tedy myslím takové, které jsou použitelné, tedy založené na neotřelém odhadu, zajímavé úvaze a mohou být popudem k dalšímu myšlení. Bezduché plivání a návrhy postupů, které by zcela ochromily zemi při probíhající krizové situaci jsou jen infantilním výplodem.

6 0
možnosti

P35e48t45r 51N32e98d30v98ě71d

30. 12. 2020 18:00

Neschopnost trasovat? Není zde totalita, aby lidé museli spolupracovat. Já dotazník vyplnil a dozvěděl jsem se, že jsem jeden z mála. Takže nejen vláda, ale i laxnost lidí.

Jj, demisi vlády a pustit tam třeba experty, aby zavedli první tři dni nemoci zadara, nebo rovnou týden, ne? To by byla čísla.......

7 1
možnosti

Ale vždyť o tom píše. Lidi vládě nevěří a proto jsou laxní.

0 3
možnosti

Na jaře kupodivu všichni Češi spolupracovali. Ono ne každý ze sebe nechá bez námitek dělat pitomce. Kdo byl v intervalu srpen - listopad v Rakousku nebo Německu, ten viděl, že žádná opatření navíc proti nám se nekonala. Například 28. říjen ve Vídni - méně roušek, než v Praze, nabitá hospoda. Pravda, museli jsme vyplnit kartičku, ale žádné následky to nemělo.

Rychlý nárůst způsobila vláda tím, že posílala nemocné nakažovat do práce a do front na testy. A nekvalitním testováním s vysokou chybovostí.

Teď zas hrozí, že žádná vakcína v dohledné době pro normální lidi nebude. Takže nebudou moct chodit do práce a pokud možno budou bez peněz. Jaká je alternativa? Nakazit se, uzdravit se a nechat se otestovat. Kdo s tím má problém, je případem kognitivní disonance. No, doufám, že náš hejtman Kuba to na vakcinačních centrech zvládne.

Ostatní kraje holt koho si zvolily, toho mají. Jelikož předchozí hejtmanka by to byla taky zvládla, myslím, že i všichni ostatní hejtmani, tak asi žiju na správném místě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik