Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ještě poznámka, za cenu plynu potažmo elektřiny mohou němci, ale to se Vám nehodí do krámu.

0 4
možnosti
VB

Už jsme to zde několikrát psal, Vy o mnoho Vám podobných na jaře požadovalo okamžité odpojení od ruského plynu a ropy. Když se Vám přání spnilo, tak je Gazprom nesolidní firma. Vy si asi myslíte, že si nikdo nic nepamatuje.

0 4
možnosti
VB

Gazprom neexistuje, je to Rusácko. Kde píši něco o rusácku jménem Gazprom?

0 0
možnosti
JZ

Taky bychom mohli získat ruskou okupaci, a to by fakt nebyla sranda.

6 1
možnosti
JL

Nebrečte, Česko přece Ukrajinu podporuje a co se týče ostatních států v NATO - máme demokracii, zatím, tak si každý dělá, co jeho národ ráčí....Asi by se autorovi líbila ostrá válka s Ruskem - ale to by nesměl Biden říct: "Eto vaše dělo." Jakmile to řekl, měli Rusové volnou ruku...Němci už neválčí, zaměřují se hlavně na zelenizaci planety, gejování, pravdu a lásku a své bohatství. Francie všechno prohraje, Angličani už taky nejsou ti tvrďáci z doby Churchilla. ČR je apendix Německa, chudý a zatuhlý a apendix toho moc nenabojuje, nicméně mlátit hubou zatím možno.

0 7
možnosti
VB

Zkuste se tak necítit. :-)

0 0
možnosti
Foto

Když přestaneme podporovat Ukrajinu zařadíme se mezi vyspělé státy jako je například Severní Korea.

Putina je třeba vojensky porazit na Ukrajině. V Rusku se už o to postarají sami Rusové. Rusko čeká období občanských válek, alespoň do té doby, dokud jim nedojdou uskladněné zbraně.

10 1
možnosti
Foto

Nejdříve musíme vyhrát tu hybridní, kterou vede s Evropou.

5 0
možnosti
ST

Jinak dle mého názoru, Turecko ale i Německo, nemají v NATO co dělat..

0 0
možnosti
ST

Výborný článek, karma. R^

3 0
možnosti
JA

J25a72n 18A92b75r41t

2. 9. 2022 13:30

Veškeré suroviny jsou majetkem Ruska a to si může dovolit vybírat komu kolik čeho dodá a za jakou cenu. Stejně by se ČR měla chovat v případě výroby el. energie v našich jaderných elektrárnách. Prodej zásobníků plynu v EU ruskému GAZPROMu je selháním politiků. Zásobníky mají být ve vlastnictví státu.

2 0
možnosti
Foto

Nejen zásobníky. Gazprom má pronajatou i kapacitu v německých plynovodech (kterými ale nic teď neteče), čímž kromě jiného komplikuje i dopravu LNG z přístavních terminálů přes Německo do ČR.

1 0
možnosti
Foto

Proč nás nikdo neseznámil s plánem Putina, když jej měli Američané loni v srpnu? Ekonomicky výhodné je nechat Putina vyhrát. Evropští voliči vymění podporu Ukrajiny za teplo. Ukrajina kapituluje, zrazení občané vymění vládu za proruskou a nebudou usilovat o vstup do NATO. USA rozjede továrny na zbraně, Čína na soláry a elektromobily. Výsledek byl dohodnut už loni bez nás a už je jen potřeba dohrát divadlo.

0 1
možnosti
HH

CIA to říkala asi půl roku dopředu, to je místní elity jako Zeman a jiné rusofilové, říkali, že to jsou čučkaři...

9 0
možnosti
Foto

;-) Přestat nelze, tudíž není ani co řešit;-)

0 0
možnosti