Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem jednou přijel v noci ze špitálu a ráno jsem měl urvaná hned obě zrcátka, protože jsem se holt postavil na místo někomu, kdo ho považoval za svoje. Ze "svého" místa, podotýkám, jsem odjel kolem 22:10 a vrátil se 03:40.

0 0
možnosti
JK

Však počkéte! Vohňostroje se brzy omezí, prostor před a za nádrem se zrekonstruuje a místo nadměrné podpory vybraných kulturních zařízení se začne více podporovat sport. Zatím se dodělávají akce ještě z dob starého vedení. Vokřec moc nežvaní (to nedělal nikdy), ale já mu věřím, protože ho znám. Sice je tam bohužel za ANO (i když svým přesvědčením je silně pravicový), ale ve štatlu je to stejně vo lidech... Není to jistě jen na něm, ale změny budou. Do dvou, tří let. Teprve nový rozpočet bude jejich. Máte šanci na stránkách města sledovat a porovnat. Zkuste hodit voko, jak nehorázně se dnes podporuje kultura...

0 0
možnosti
Foto

Cože, Brno? Myslíte tu obydlenou pravotočivou zatáčku mezi Prahou a Vídní??

0 0
možnosti
JK

Vtipu, kterému se směje jen Cajzl nebo omezenec. Jen si poslužte. My u nás v Brně říkáme, že jsme předměstím Vídně a s Prahou nemáme nic společného.:-)

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že Brno je krásné město. Taky v něm žijí skvělí lidé, například já. 

Co se týká parkování, mám výhodu, že ve čtvrti, v níž bydlím, není problém v kteroukoli denní, noční nebo roční dobu (s výjimkou sobot, kdy velké množství volných parkovacích ploch zaberou svatebčané) zaparkovat a dokonce po návratu najít automobil na stejném místě a ve stejném stavu.

Centrum, nádraží a jiné lokality - to je bohužel dopředu prohraný boj.

0 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik