Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Takových "bla bla bla mobily jsou špatné bla bla bla" článků už bylo napsáno tuna a v tom vašem není zhola nic nového. S některými částmi článku se dá souhlasit, jiné části článku smartphony až směšně démonizují.

Já třeba nevím, co je vám do toho, že někdo v restauraci čumí do mobilu. Vy se s takovými lidmi jistě nestýkáte, já také ne, tak proč do těch lidí za každou cenu rýt? Vždyť je to jen a jen jejich věc.

Na jednu stranu se oháníte Orwellem a na stranu druhou byste nejraději nařizoval a zakazoval. To, že je někdo "narcistní exhibicionista" sdílí s ostatními každou pitomost je opět jen a jen jeho věc. Vždyť to dělá na platformě, kterou využívají z velké části lidé, které jeho "produkce" zajímá atd. atd.

0 0
možnosti
Foto

"Bude trvat dlouho, než se s tímto fenoménem naučíme žít a vypěstujeme si obranné společenské mechanismy." ... mam dojem, ze s tim mate zasadni problem a ze se to nenaucite ;-)

1 0
možnosti
JP

Tenhle člověk by v roce 1865 jistě podporoval Red flag act....

Každá doba má své hlupáky, kteří v nových techmologiích vidí cosi nebezpečného, co člověka ničí, a jistojistě přivede do záhyby celé lidstvo, jako když před autem řítícím se ulicemi nebezpečnou rychlostí, nepůjde onen praporečník.

Pan autor se nedočká, za hlupáka je a bude on.

2 0
možnosti
VB

Hm, hm. Dejte děcku laptop, ať vás neotravuje, když tohle budete dávat na fuckbook, potom udělejte na WC foto svého bobku a dejte to tam taky. Asi tak k novým, nenahraditelným technologiím.

Stroje k něčemu sloužili, zde jde z 95 % o hru.

0 1
možnosti
Foto

A 1984 od Orwela jste četl?

0 0
možnosti
VB

Já mám problém s Orwellem? Nejsou to spíše ti, co dávají všechny své údaje a život volně na www?

0 0
možnosti
TD

"Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji."

Tohle si autor napíše jako motto, následně sedne a sepíše rozhořčený blog o tom, jak by lidé neměli žít. Poslední dva odstavce, tj. touha po online šmírování aut a lá Orwell a bláboly o internetu, který má stejný efekt jako ohnivá voda na indiány, pak nenechají nikoho na pochybách, že se octl na blogu echt kovaného liberála :-)

1 0
možnosti
VB

Jsem zásadně proti omezení internetových diskusí, alespoň všichni vidí, kolik je mezi námi pitomců.

0 0
možnosti
PM

P94e88t75r 33M46a20n84d31a

30. 9. 2015 14:02

a co s tím autore chcete dělat ?

0 0
možnosti
VB

S těmi co mě neohrožují nic, jen je považuji za blbečky a doufám, že tento názor se bude více a více šířit (to není jenom můj výmysl). S těmi co jiné (tedy i mě) ohrožují, je to těžší. Jak jsem psal, ža zabití při psaní za volabtem je na Floridě až 30 let, tak snad se poučíme.

0 0
možnosti
MB

Pravda je ta že čím více takových "nezbytností " máme, tím jsme slušně řečeno hloupější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,55
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik