Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

VB

Nadávka od někoho, který se nezmůže na argument. Asi nejraději by přijel tankem. Mažu.

0 0
možnosti
PP

"jednou obsazené území patří přece navždy Rusku." naši legionáři ovládali transsibiřskou magistrálu a města Sibiře, já myslím, že je vhodná doba jim říci, že až se bude současné Rusko dělit, že se vrátíme... Jako i do českého Královce...

0 0
možnosti
GK

ceskej Lralovec 8-o ;-D;-D;-D Od jakziva nemecky

0 0
možnosti
LC

Vás je pro tuhle dobu vyloženě škoda. Promarněný talent.

0 0
možnosti
PP

Jeden redaktor spočítal, že řidiči v kolonách při jízdě přes Barandovský most spotřebují více benzínu a daň z něho bude vyšší než cena opravy mostu.

Obdobně zde, dává Česko více peněz za ropu a plyn Rusku, než činí naše pomoc Ukrajině? Já bych řekl, že ano. Na čí straně tedy stojíme?

0 0
možnosti
Foto

Česko okamžitě přestane kupovat ruský plyn a ropu, jen co konečně otevřete Vaše domácí naleziště těchto komodit.

Zkoumal jste, kdo má na svědomí naši závislost na Rusku?

2 0
možnosti
LP

Až budou ruSSáčtí studenti dotazováni na jejich postoj, měli by být připojeni k detektoru lži, aby náhodou neprošel i někdo, kdo by nehovořil pravdu. A dopředu bych avizoval, že v případě výskytu nepravdivého výroku, bude dotyčný o hlavu kratší.R^V[UA]V

1 0
možnosti
PP

Nebojte, na detektor jsou agenti připraveni. Mezi studenty je rozeznáte snadno, jsou o level vyškolenější, znalostmi ostatni převyšují a neumí je skrývat.

0 0
možnosti
JL

"Ukrajinci nám poskytují milost". To si nemyslím, bojují za sebe, své životy, svobodu a území. To, že tím oslabují Rusko, je jasné. Ale každá akce vyvolává reakci a my nevíme, co bude dál...Nicméně plán Američanů je jasný a logický - oslabit strategicky Rusko.

2 0
možnosti
JK

Ano, akce ruské agrese vůči Ukrajině vyvolala reakci, kterou Putin ani jeho generálové nečekali. ;-)

3 0
možnosti
VB

Toto je normální výzva ke genocidě. Tohleto se nenavrhovalo ani na Němce, Pol Potovce, Tutsie a další, kteří mají na svých rukou oběti v řádu milionů.

1 11
možnosti
VB

Zadejte si heslo genocida do vyhledávače a přečtěte si text. Potom jej porovnejte s mým textem.

Pokud jste myslel tím nepatřičným slovem geneocida, že mnou navrhované opatření povedou k citelnému zásahu rusácké scény, jsem jenom rád.

3 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,90
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik