Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

O důchodce se nebojte. Bude jich tolik, že založí politickou stranu, získají většinu v parlamentu a senátu a odhlasují si vysoké důchody a další zadlužení státu. A následky důchodci řešit nebudou, než se projeví, umřou.:-)

0 0
možnosti
JL

A není to tím, že homo callidus je čím dál chytřejší, pořád stejně egoistický a exemplářů na planetce Zemi je čím dál více? ;-)

0 0
možnosti
PK

Tak jsem to přečet' a "pudu" si to dneska hodit:-). Ale vážně - vize kromě Babišovy knížky nemáme žádné. Dřív to bylo vybudování socialismu, splnění pětiletky, vyřešení bytového problému ...:-)

2 0
možnosti
JL

Vize by mohla být: držet se od Bruselu co nejdál, nepouštět sem moc zahr.pomocníků, co snižují platy domácím, a nepouštět sem nadmíru muslimů nebo čínských komunistů. V Americe je prý asi 20% černochů z Afriky a problémy s tím pořád trošku mají. PS: To jsem zvědav jestli mě zase bloknou. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik