Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Některá města zavedla emisní nálepky, bez nich nemůžete zajet do města. Tak zavést jejich obdobu na parkování, vjezd to měst by tak byl povolen pouze rezidentům, zbytek by musel zaparkovat auto mimo městě a dál jet hromadnou dopravou.

V Tokiu žádné modré zóny neřeší, nejsou tam prý žádná parkoviště a prý kdo chce koupit auto, musí mít potvrzení, že má kde parkovat. Tedy stačí zavést něco, co funguje v cizině.

0 0
možnosti

Pochopil jste, že právě před tímto varuji? Co když to udělají všechny obce? Zaparkovat mimo město...kde to bude? U škarpy? Nerezidenti platí na provoz úřadů, nemocnic, takže jakým právem by neparkovali?

0 0
možnosti

Nevím, jak vy v Praze, ale já jsem v Brně vysloveně spokojený. Jedu něco vyřizovat, zaparkuju skoro u dveří, hoďku mám přes mobil zadarmo, když potřebuju víc, je to za pár kaček. Dřív najít místo, to byla výhra v loterii.

0 0
možnosti

Vyvýšit se na jiné je vždy příjemné.

0 0
možnosti

J69a79n 91H85u52r18k21a

21. 9. 2020 21:07

napsal jste to stejně jako já jen s tím parkovným nemáte pravdu jde z principu o placené parkoviště takže již pár kaček jsem z města u klientů vytřískal ...bohužel je to jen hrstka statečných kteří se nebojí vzepřít v případě škody být jich více tak města by si rychle spočítala mínus v kase...

0 0
možnosti

Díky. Na čem jste to shodil a až kam to šlo (NS...)?

0 0
možnosti
Foto

K čertu se zónami. Jestli něco omezuje svobodu, tak jsou to právě ony

1 1
možnosti

P49a43v52e27l 70V62é27b55r

21. 9. 2020 19:45

Možná bych volil jiné formulace, ale v zásadě, jakožto obyvatel jedné modré zóny, souhlasím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 23,29
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik