Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hanička77

24. 2. 2012 11:45
listovní tajemství a lidská slušnost

Paní autorko, myslíte, že je vhodné zvěřejňovat soukromou korespondenci na veřejnosti? Určitě by se vám nebo vašim dětem nelíbilo, kdyby někdo zveřejnil něco z vašeho života. Váš bručoun je v těžké životní situaci, sama jsem to zažila. Stovky emailů , na které nikdo neodpoví,desítky neúspěšných pohovorů. Měla byste si to nejprve  zažít  a pak teprve o tom psát a někomu radit. Píšete, že máte obavu o vašeho kolegu z práce, ale spíše si myslím, že jde o vaše ego, ukázat se. Takto to cítím já.

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

22. 2. 2012 0:09
Pozor na to

v tomto případě vůbec neplatí pořekadlo "pes který štěká nekouše" a pokud váš bývalý kolega uvažuje o ukončení života, je dost velké nebezpečí, že tak učiní.

0 0
možnosti
O

Osszever

21. 2. 2012 23:32
smůla ..

Podle svých vlastních zkušeností můžu potvrdit, že podobné pocity jsou zcela normální. No jo, zkuste jít postopadesáté na pohovor, kde budete jen odpovídat na přitroublé dotazy rádobypersonalistů, nakonec z toho nic a ještě ze sebe dolovat nějaké zbytky nadšení pro další pohovor .. práci jsem si naposledy hledala před třemi lety a když jsem se nedávno dívala na pracovní portál, tak jsem tam z valné části viděla stejné místa jako před těmi třemi lety, takže je čím dál lépe :)

0 0
možnosti

ould

21. 2. 2012 18:58
je to sice dojemný příběh

ale jen tak na okraj, abych si udělal nějaký ucelený obrázek, bych rád věděl v jakém odvětví se ona firma pohybovala

.... i když na druhou stranu vizitka s titulem "teamleader" už o něčem vypovídá a předpokládám, že tím dvoudením pobytem mimo firmu myslíte tzv. "tajmbylding" (skákání v pytlích, hra na schovávanou apod.)

pak se ani nedivím, že onen odborník nemůže najít práci

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1135x
Jsem máma dospělých dcer,
pro které jsem spíš kamarádka.
Mám ráda moře a slunce, a přes zlomené srdce jsem tu s rukou podanou k pomoci.
Více na www.klubodlozenychzen.cz - K.O.Z.y aneb Klub odložených žen (a mužů).

Seznam rubrik

Oblíbené stránky