Reportáž z koncertu VVV

Kdo nebyl včera v Prachaticích na VVV může akorát litovat a ronit slzy, poněvadž přišel o mnohé nevídané a neslýchané! Dokonalý koncert, super bubeník (můj chlapec z něho byl naprosto ... konsternován), úžasnej stylovej kytarista a dobrej, dobrej basák. Skvělý písničky... ale nechme plytkých slov plných chvály a ukápněme trochu jedu! Lidi nechali parket ladem a soustředili se na sosání piva a zapomněli se smát i docela-dobrým vtípkům, o který se VéVéVé snažili (kamarád Bidet, haha). Dále si ještě mohu postěžovat na podivný osvětlení, kterému se osvětlení ani nedá říkat (uvidíte na fotkách, drazí nedočkavci) a nějakou otravnou tabuli, na který se neustále dokola přehrávalo jedno skejťácký video. Blef. Takže na fotkách mám s VVV taky cizí pány, tríčky a trička. Tss. Ale přesto všechno to byl nejlepší koncert, na kterym jsem kdy byla. Muzika úžasná, chlapci sympaťáci! A neříkám to v opojení alkoholem, haha.

bandzone

myspace

Ale teď už pro všechny fotomaniaky krátká reprtááž z koncertu. Slovo "kvalita" se zde ani nedá zmínit - možná tak v sarkastickém slova smyslu (opovažte se), ale fotky jsou o to víc vtipnější, co jsou rozmazanější!

VVV a pán v kšiltovce.

Nevím, který z nich zpíval líp. Ale na bubny hrál úžasně jenom jeden.

Kluci se pěkně rozparádili. Publikum však zůstalo k jejich pohybovým aktivitám chladné. I bubeník si musel porozepnout svou štramáckou košili... publikum nic.

Šmouha za nimi - to je nějaký hustý skater, kdyby vás to zajímalo.

fotka dovedená barevně do extrému. ach né, bolí z toho oči!

a nejlepší fotka na konec.. kytarista si leští.. kytaru!

Po VVV přišli nějaký pochybný Kojoti, lidi jako pomatený šli ihned na parket - sakra ten alkohol je hodně posilnil! Nespravedlivé, nespravedlivé. Nevím, jestli je lepší hrát před prázdným parketem nebo před partou opilců, co pogujou i když je zrovna pauza... Ale nekřivďme kojotům, pán v letech hrál dobře na basu a všichni měli na hlavě číro. A to jim mohlo bejt tak čtyřicet. Kojoti prej, haha.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Veverková | středa 2.7.2008 21:23 | karma článku: 7,28 | přečteno: 1764x