"Pařímééé!"

Někdo tráví páteční večery doma u televize, někdo s knížkou ve vaně. Zatímco fotr a matka doma koukaj na hodinky, my - hustá mládež - žijeme na diskotéce! A že se sakra bavíme!

"Jooo, to je husta kalba!"dcstyle.cz

"V pátek to byla faakt drsná kalba. Tyvole, dal sem si tři panáky, nějaký pivíčko a pak sem hodinu blil před našim domem. Tyvole, když mě našel fotr na schodech, volal něco na mámu, ale já se sebral a šel sem si lehnout do postele, né vole. Prostě super akcička!"

Jenom suchaři sedí v pátek doma na zadku, zlatá mládež se všech koutů civilizovanýho světa se chodí bavit. A nejlíp do klubu. Nejlíp do hodně hustýho klubu, kde hraje kůl muzika, je tam spousta vymazlenejch roštěnek, drsnejch borců a nalejou vám, i když ste si občanku zapomněli doma.

Slečnám stačí vzít si na sebe dotatečně krátkou minisukni či hluboký výstřih (nejlépe však oboje) a vyzývavě mrkat řasami. To borci to mají těžší. Buď si mohou hrát na drsné hiphopery - což znamená obléct široké kalhoty, volné tričko a kšiltovku s rovným kšiltem - nebo na cool skatery - to samé oblečení, ale v dětských velikostech a bez kšiltovky. Doplňkem může být obrovský žlutý kříž (napodobenina zlata), šátek velikosti ubrusu či mikina s kapucou (být inkognito se vyplatí hlavně mladým výtržníkům). Povinné jsou značkové boty - DC [dýsíčka] dobrý, ETNIES ujdou, VANS vymazlený.

Hlavní je nebejt lůzr a netrhat partu - pít pivo a solidně pařit na parketu. Kluci můžou zkusit breakdance, holky zase kroucení zadečkem. Přilepte své spocené tělíčko na partnera a zatančete si ploužáček. K tanci se zve násedující formulkou: "Si trsnem ne?" Na otázku "Pudem?" se vychází před klub, kde se konají rvačky a líbačky, jak z latinskoamerických telenovel. Jestli musíte bejt doma ve dvanáct, tak to radši ani do klubu nechoďte. Správní pařmeni se vydrží potácet kolem podniku do tří/čtyř hodin ráno.

Kvalitní hudba je základem každé povedené párty! Frčí hlavně dance a hiphop, kdo nemá rád tuhle muziku příliš si nevybere. Na rozhodování však není času nazbyt, komu se hudba nelíbí, ten se opije ještě před vstupem. Hlavní je užít si!

Své zkušenosti s DJ popisuje DJ Pepe: "Tak jen tak stručně....DJ jsem někdy od dubna 07....vždycky mě bavila míchat hudba, jasně, že taneční:-).. Jezdil jsem po diskotékách koukat na DJ jak sou za pultem a záviděl sem jim jak svině!!!!! Pak mě jednou kamarád nechal zahrát a lup...koupil sem si přehrávače, mix..a hurá..jenže to nešlo tak lehce jak jsem si myslel, nemoch sem sehnat žádný hraní. Tak sem dělal jen nějaký soukromí akce, párkrát sem si zahrál v písku v MC Uhelna..a teď se plně věnuju hraní v DC STYLE ve Vodňanech...kde se hraje jen ta nejlepší taneční muzika...A kde hraju? Každý pátek...v DC STYLE ve Vodňanech :-) No a jinak...... mam tak nějak volno....." s organizací akcí to je však horší... Pepe přiznává: "Fotograf měl práci v ČB a kluk co měl fotit za něj se vožral jako stará svině a tudíš nedorazil...takže jesi máte někdo fotešky tak je pošlete adminovi na email a lupne je na stránky. Všem se omlouváme."
Jestli Vás DJ Pepe nijak nezaujal, nemusíte se bát, že byste se nudili. V DC STYLE hrají známí DJs, jako například: DJ Vitamín, Deejay F, DJ Basslicker, DJ Matyáš Palkovič, DJ Pepino nebo třeba DJ Hanz. Je tedy opravdu z čeho vybírat! Akce jsou různorodé... Od oblíbené Snow party, přes Mega dance nights, Toilet party, Pěnovou párty až po třeba velkou akci Party for all. A těšit se můžete i na místní hip hopovou skupinu Ostrá četa - doporučuji poslechnout, tahle hudba vás překvapí!


Bez mučení se přiznám, že jsem ještě v žádném takovém podniku nebyla a ani se tam nechystám. Proto jsou moje představy možná značně zidealizované. Howg!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Veverková | středa 30.4.2008 12:02 | karma článku: 32,54 | přečteno: 5429x