- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
vše, co jste vyjmenovala je pro mne také pochoutka a nyní se mi jen sbíhají sliny a trpím. Připadá mi to jako gastronomická pornografie.
Nejlepší je stejně pečené vepř. koleno s plzeňským pívem . A k tomu chleba,hořtice,beraní rohy,křen .... PS. zdravím z Brna !
Můj dnešní oběd? Co Tesco a Billa daly a studentské ruce uvařily. Bramborový knedlík, cibulka, slaninka a kus uzenýho. V ledničce čeká část na večeři a zbytek nezpracovanýho kusu uzenýho spolu s brokolicí na zítra :-) Honila mě mlsná ;-)
ty kombinace sou teda vrazedny,to bych nepozrelAle predpokladam ze kazdy ma z detstvi ruzne navyky.Ja sem masovej a vydrzelo mi to doted.Prvni pizzu jsem mel v 19 letech
bramborový knedlíky s povidlovou omáčkou, vzpomínka na dětství :-)
smažený hermelín s brambory a špenátem - ta kombinace roztékajícího se sýru a špenátu je dokonalá....
brrr, tak to já roztékající sejra nevyhledávám, ani smažák, ani na rizotu, trochu mě to znervózňuje, že má žvejkačkovou konzistenci a táhne se a táááhle jak tejden do vejplaty
Celerová mléčná hustá polévka s vejcem, domácí šunkofleky a okurka.
a nebo je to fakt jenom o tom, co ráda kde jíš? jseš troch zklamaný, jenom kafrání o jídle mě nebaví
mě krafání o jídle baví. krafání o počasí, krafání o vysněný dovolený, krafání o nížkách, krafání na všechny způsoby.