Nejlepší komentáře k mým blogům

Zde je soupis nejlepších reakcí na mé blogové příspěvky! A také pár nových informací k tomuto blogu.

Hej, Minnie!LV

Protože tento článek bude číst asi tak pět lidí (včetně mě, pokud si jej po sobě přečtu), rozhodla jsem se jej napsat trochu uvolněněji. Sundejte si kravaty a pohodlně usedněte! Soukromý článek pro mé pravidelné čtenáře, co mě nekriticky poplácávají po zádech za každou tečku, co napíšu.

Rozhodla jsem se - jako správný moderní člověk - vytvořit si svou FAN PAGE na Facebooku. Bude to fun, to je jasná, ale hlavně jsem chtěla zamezit neustále se zvyšujícímu počtu neznámých lidí, co mě žádají o přátelství a snaží se vyloudit informace o mém soukromém životě. Občas tam zveřejním články dřív než tady, ale hlavně - bude to stránka čistě informativní - napsala jsem blog, koukejte! Vyfotila jsem se nahá, koukejte! A tak podobně. Proto se přidávejte, lajkujte a hejtujte TADY. Ať si to nepíšu jen sama pro sebe...

Taky jsem tu nějak roztřídila články do rubrik. Občas mě naštvalo, že nelze zařazovat do více rubrik, ale statečně jsem se s touto maličkostí poprala a nyní je všechno přehlednější. Pročetla jsem si pár svých starších blogů a řeknu vám, stojí to za to! Málem jsem spadla ze židle. Bývala jsem vtipná, to vám povídám. Nyní před maturitou je to bída s nouzí! Proto nahlédněte a zavzpomínejte!

A nyní po té nudné části přichází logicky ta zábavná. Komentáře! Sprostý maily, který mi chodí, ukazovat nebudu - ty jsou veselý až moc!

- k blogu "Pařímééé!"

peace

MARKO --- ostra četa---

SCENE GIRLS

seš blbá nebo co?

Nedělejte si iluze, šéfredaktoři vás nepustí k lizu

jak jsem měla angínu zrovna na Vánoce

Neštovice?

Jak jsem měla neštovice-

Mně ne...

o botách ze sekáče

Ty si dilina!!!! (část 1)

OmG!

Autor: Lenka Veverková | středa 12.1.2011 10:10 | karma článku: 6,16 | přečteno: 3236x