(ne)Libimseti

Podlehli jste také masovému proudu seznamování přes internet? Máte profil na některém ze serveru typu Libimseti.cz, kde vaší krásu hodnotí neznámí lidé od jedničky do desítky? A máte víc desítek nebo jedniček? A záleží na tom vůbec?

Líbí se vám?nelibimseti.cz

Moderní společnost nejspíše potřebuje podobné kašpárky, kteří se neobejdou bez internetových seznamek, skrze než prezentují svůj usmívající se obličej. „Líbím se ti?“ mlčky se vás ptají a vy jim udáváte čísla od jedničky (škaredá jako noc) po desítku (ach, óch, hezčí jsem neviděl). Máme to zapotřebí?

Naproti tomu server Nelibimseti.cz vybral ty nejhezčí z české politické scény a vložil jejich fotografie na své stránky. Celkem zábavné prohrabávání fotografiemi však omrzí po pár minutách, kdy se fotky začínají opakovat.

Ale dost už bylo stereotypního ukazování našich obličejů. Pro fajnšmekry je tu server http://ratemypoo.com/, na kterém můžete obodovat všechno, co ze sebe dokážete dostat. Doslova. Nejlepších dvacet výtvorů naleznete v galerii . Vytlačte ze sebe co nejvíc a dostanete se tam také!

Pokud se vám to zdá příliš nechutné a toužíte po něčem lehce erotickém, navštivte stránku http://www.ratemyboobies.com/, která funguje na podobném principu – hodnotíte od jedničky do desítky vnady cizích žen. Možná objevíte poprsí své sousedky nebo budete chtít vložit svojí/manželčinu fotku.

Zdá se vám to nelidské a neetické? A není to jedno? Hlavně, že se u snídaně máme čím pobavit.

Autor: Lenka Veverková | pondělí 7.4.2008 1:18 | karma článku: 16,56 | přečteno: 4383x