Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

petriik

21. 1. 2010 14:53
no není to úžasné

že osmnáctileté slečny poslouchají Floydy :-). Já je objevil o pár let později. Nejraději asi skladbu Learning To fly. Ale  líbí se mi jak ty první psychadelické desky tak i vyzrálí v Division Bell. Zrovna Animals mě zaujalo asi nejméně. No pak sem trochu "vytvrdnul" nevím jestli Ti můžu doporučovat Devina Townsenda, Clawfinger, Type O´Negative :-) .... a co Dream Theater?

0 0
možnosti
J

Jirka1111

16. 12. 2009 13:01
PF - nikoli pour féliciter

Nikdy jsem neslyšel kapelu podobnější Pink Floydům, než jsou švýcarští Cosmos. Dávají to i znát v názvech svých skladeb, např. Just a Little Pinprick. Také bych doporučil The Australian Pink Floyd Show, na které se již do Ostravy těším. S výběrem jejich alb se ztotožňuji (a nepřečíst si úžasné dílo pana Orwella Farma Zvířat je velká chyba - i když se album Animals prý, podle Waterse, touto bajkou neinspiruje), jen bych přidal The Dark Side Of The Moon (i Meddle je skvělé album).

0 0
možnosti
SW

boo-beek

13. 8. 2008 14:10
Mno...

Holka ma vkus :) Wish you were here je uchvatny, TW taky ;)

Na zaklade toho prurezu bych doporucoval poslechnout, resp. naposlouchat (nemam rad muziku, ktera chytne na prvni poslech a pak prestane bavit po tretim prehrani - a maloktera muzika chytne napoprve a nepusti pozdeji nez za par tydnu) nasledujici:

1. P.O.D. - Testify. Jejich nejlepsi album s nejvetsi davkou fantazie, kazda pisnicka je jina a zadna se neoposloucha. I kdyz je to tvrdsi muzika nez to, co tu pises, tak by se to mohlo libit :)

2. Nouvelle Vague - Bande a part. Hodne lehkej jazz (ne takovej ten silenej fetackej :D ) smichanej s popem, uzasna muzika na relax, maji hodne povedene klipy, zkus si na youtube najit klip k songu Don't go.

3. The Killers - Sam's town. Opet muzika s vtipem a napadem, naladove dost univerzalni, vynikajici je mj. klip k pisnicce Bones

0 0
možnosti
LV

subaudition

13. 9. 2008 13:51
Re: Mno...

mimo POD všechno mám a znám, ale za ty POD díky.. jinak vy máte taky skvělej hudební vkus až jenom zírám!V

0 0
možnosti
X

xinea

21. 5. 2008 9:20
Anathema ...

No páni, koukám že docela kvalitní muzička. Jestli máte ráda Floidy, doporučuju liverpoolskou Anathemu - http://www.anathema.ws

0 0
možnosti
PM

dědek 52

17. 5. 2008 22:18
Pink Floyd

to je i moje velká láska a Roger Waters je genius. Film jsem viděl nesčetněkrát, hlavně, ale nejen, kvůli písničce " Mother"."  Wish you were here " to je fantazie. Za ten hudební rozhled karmu posílám. :-)

0 0
možnosti
RB

RBE_CZI

17. 5. 2008 21:37
Prima

hudební rozhledR^ kdyby šlo dát karmu, tak byste ji měla jako z praku (tu karmu ;-))

0 0
možnosti