- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
zkuste: tvaroh, 2 rohlíky namočené do mléka, 2 žloutky, špetka soli, 5 dkg rozpuštěného másla. knedlíkům zdar. my měli zrovna kynuté, s boůvkovou piplou, opraženou strouhankou, rozpuštěným máslem a kdo chtěl, čepicí lakrumáku. cukrovat hojně.
jo, do nelepivé konzistence dosypat polohrubou moukou, jsem zapomněla...
V receptu mléko není, na fotkách ano. Nebylo náhodou i v těstě? Tvaroh je potřeba použít "papírový" nikoliv "vaničkový" ten je řidší.
Já tyto knedlíčky dělám bez náplně a polévám ovocnou omáčkou (žahourem), jahody jsou bezkonkurenčně nejlepší.
Kde se to v lidech bere, tahle divná chuť - dát si k obědu jenom moučník a ještě si libovat?
(Znáte někoho, kdo by obědval třeba jen větrníky?)