Diskuse

Moje frnda.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

anžto

29. 6. 2009 15:28
co se týče těch amerických filmů

tak já nevím na co se koukáte, ale tam to ženami hospodyńkami celkem hýří - to je aelspoń můj postřeh -samozřejmě záleží na typu filmu, že jo:-) o tom zda byla dřív morálka lepší - těžko říct, ale já bych se přiklánila spíš k tomu, že to spíš nešlo vidět - všechno se dost zametávalo pod koberec:-/

0 0
možnosti
D

dasa0302

28. 6. 2009 22:50
Karma !!!

Chtěla jsem Vám dát karmu jen tak bez komentáře, ale pro ostatní připojím, že rozhodně nepovažuji Váš článek za oslavu "totáče", jak se v diskusi objevuje, ale za kritiku ztráty morálky, která po revoluci v některých oblastech dost hojně nastala.

Nicméně věřím, že se naučíme i to, že svoboda znamená větší zodpovědnost a povinnosti a i když morální hodnoty ctít povinně už nemusíme, je jejich důležitost v životě nezastupitelná.

Buďto to pochopíme sami, nebo budeme žít jako sice zámožná, ale  lůza.

0 0
možnosti
PG

petyo

29. 6. 2009 15:20
Re: Karma !!!

Ta ztráta morálky má přímou souvislost s více než čtyřicetiletým komunistickým marastem co tady byl. Jaké morální hodnoty asi byly za komunistů? Nula, nula, nic.

0 0
možnosti
PK

kraken

28. 6. 2009 12:58
prijdete mi, jak fanaticky feminista...

bohuzel realita mi prijde jina. Zeny jsou na tom stejne jako muzi. Pokud se chteji zivit stryptyzem, erotickym livechatem, v pornoherectvim a nebo primo jako personal v nevestincich, je to jejich volba (nemluvim ted o trestnych cinech, kdyz nekdo zotroci dovezenou zenu a nuti ji k prostituci). Takze to neni chyba muzu, je to svobodna volba zen. Stejne tak josu gigolove a stripteri, jen je jich mene (mensi poptavka a nebo maji chlapi vetsi sebeuctu?).

Naopak mnoho zen-zlatokopek zneuziva toho, cim je priroda obdarila na designu a mezi nohama a lovi chlapy (pochopitelne ty prachate) na to. Pokud to chlapovi vyhovuje, tak to prijme. proc ne? Je svoboda. Je jasne, ze tam pak o zadny hluboky, citlivy a pratelsky vstah nejde, je to jen jina forma protituce. No a? Je to svobodna volba na obou stranach.

S vasim clankem bych souhlasil, pokud by nekdo byl k necemu nucen. Ale neni... Jen to ukazuje, jaci nekteri lide opravdu jsou.

0 0
možnosti
MB

MacX

28. 6. 2009 15:07
Re: prijdete mi, jak fanaticky feminista...

Souhlasím, já např. každý všední den pronajímám své tělo a svůj čas svému zaměstnavateli. Je to moje volba. Ostatně prostitutka si většinou vydělá víc,než třeba krejčová či prodavačka, ba i řada učitelek... To , co píše autor platí leda, pokud si řekneme, že sex je něco jiného, než ostatní sféry života, že je to cosi fuj nebo něco posvátného. Možná ano, ale já jsem si ničeho takového nevšiml.

0 0
možnosti
K

kenev

28. 6. 2009 11:12
Skutečně Vaše?

Sem s ní! Možná si neznechutíme nedělní oběd.;-D;-D;-)

0 0
možnosti
X

xyman

28. 6. 2009 10:48
ohánět se

"morálkou" a "ženou" za komunismu.....vy jste nějaký, s prominutím, magor.

0 0
možnosti
JK

regulator

28. 6. 2009 11:05
Re: ohánět se

za prve, komunismus u nas nebyl. Nikdy.   Byl pouze a jen socialismus, ktery tvrdil ze rodina je zaklad statu.........proto bylo dost bytu, prace, skoly zadara pro vsechny i pro chude studenty.       

 zena za socialismu byla spise matkou a manzelkou,jako sexualni symbol nebyla prezentovana. Rozvodovost byla v Praze 50 %, na vesnicich mene.  Dnes se zena vice stylizuje do podoby sexualniho symbolu ve snaze zvysovat svoji hodnotu a tim padem zvysuje svoje moznosti ulovit bohateho muze pro lepsi zajisteni budoucnosti.

  za socialismu to nepotrebovala, protoze vsichni jsme meli zhruba stejnou zivotni uroven..tak asi.

0 0
možnosti
LH

Libor Havlík

28. 6. 2009 10:22
To s tím komunismem myslíte vážně?

Tak za komunismu nebyla žena nijak degradována? (Asi ne, měla přece "svůj" MDŽ.) Za komunismu nebyly u nás šlapky? Za komunismu měl každý muž k ženě veskrze kladný vztah? Za komunismu si nikdo nedovolil říct, "hele zašoustáme si"? Kdepak, vše bylo jak dnes, ale více za zavřenými dveřmi.

Proti Vašemu článku nemám v zásadě nic, jen ta iluze, že za komunismu bylo víc morálky a žena byla Ženou je více než pohádková.

0 0
možnosti
VF

HenryVIII

28. 6. 2009 9:29
Tajíte,

že vyšlo něco podobného o mužích. Jmenuje se to tuším Váš pinďour.

0 0
možnosti
  • Počet článků 49
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1050x
aktuální společenská dění aneb zdá se vám, že je vše v (ne)pořádku? Možná chceme od života víc, než mu sami dáváme.

Seznam rubrik