Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

karma ... a držte se (přichází jaro, snad to brzy skončí):-)R^R^

0 0
možnosti
Foto

Česká policie /tedy přesněji Policie ČR/ má ve zvyku při kontrole dodržování pouličních zákonů občany je podle vzoru férovky známého etnika "pět na jednoho" povalit na zem a nasadit pouta. Jsem vážně zvědav, až se z covidu vyléčený stařík Václav Klaus (79) opět vydá na procházku Prahou bez roušky či respirátoru, zda bude stejně tak po právu příslušníkem Policie ČR bez jakékoliv předchozí domluvy dobře mířenou výchovnou ranou pěstí do nosu sražen k zemi??[>-];-O!!?

0 0
možnosti
Foto

Můj otec (81) šel na očkování minulé pondělí a od čtvrtka má horečky, takže uvidíme. Dle jeho slov měl horečku naposledy asi před čtyřiceti lety. Zatím si nic nepřipouštím, ale je to zvláštní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 387x
Rozhodla jsem se 1. března začít psát deník z lockdownu. Po vzoru čínské spisovatelky Fang Fang, která podávala report z desetimilionového Wu-chanu, který byl začátkem velkého průšvihu víc jak před rokem.

My, Češi, byli na jaře „best in covid“, od podzimu jsme tím velkým průšvihem pro změnu my. Konečně nejsme malí a bezvýznamní! Nemůžu podat objektivní, sociologickou sondu, protože jsme s rodinou prakticky už rok zavření doma. V chaloupce na jihu Čech, kam jsme se před 15 lety přestěhovali z Prahy.

Můžu jen napsat, jak tuto bezesporu významnou dějinnou etapu prožívám já.

Úžasnými ilustracemi můj deník provází naše 13 letá dcera Zůza.

Seznam rubrik