Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

mně se nejvíc líbí ta myšlenka " Tráva nevyhrožuje a nezastrašuje strom jen proto, že roste výš než ona." celkově totiž fandím těm, co se nebojí prosadit vlastní názor. ale jinak souhlasím s tím, že by se z extrému do extrému fakt chodit nemělo, to si pak jen zbytečně vyslechnete "já vám to říkal" a kdyby to mělo trvat "příliš dlouho" (= fungovat), tak vám to budou mít ostatní za zlé snad ještě víc a celkově mi to přijde dost pokrytecké. Ale to mám teď na mysli spíš extrémy typu (beru ze svého okolí) "buď fenyklový čaj nebo jedině rektální rourku" či jeden týden chlastat a kouřit a druhý týden pomalu pořádat demonstrace proti kouření v hospodách...

1 0
možnosti
Foto

J11a24n58a 72M23a43j55o72v73á

5. 10. 2014 18:42

Víte, to co po Vašem "procitnutí" není pro Vás pravda může být klidně pravdou pro řadu jiných lidí. A není to chyba.

Já třeba trochu nechápu, proč nutně potřebujete lítat z extrému do extrému - třeba podceňovat prevenci (v těhotenství) a škaredě tím riskovat (ano, je to Váš boj, Váš život), když stačí prostě vybrat si lékaře, který vyhovuje. Jasně, dá to asi víc práce, než zdravotnictví (a totéž se školstvím) ignorovat, ale třeba mně se to v životě už párkrát vyplatilo, ba i dceři normální chůzi zachránilo.

Že se malé nemoci dají léčit čajem, cibulovým sirupem a pusou na čelo, to je známá věc. Horší je to už i s "blbým" zubním kazem či zánětem slepého střeva. Vážnější věci ať Vás prostě nepotkají.

0 0
možnosti
Foto

R^  Dobrý článek. Potíž vidím v tom, že nejsme upřímní. Slepě plníme přání lékařů (a každý má přitom na stejný problém jiný názor), místo abychom například řekli: Nevěřím tomu léku. Nejsem s vaším přístupem spokojen, vadí mi, že koukáte jen do počítače namísto abyste si mě prohlédl. Deprimuje mě to tady.

0 0
možnosti
OP

R^ Když vzdorují staří, je to přirozené. Když se za svou svobodu berou mladí, je to radost!!!

0 0
možnosti
Foto

Potíž té či oné různorodosti či odlišnosti bývá v tom, že se časem může stát mainstreamem a začne si osobovat nárok na výlučnost nejen potíráním jiných různorodostí nebo odlišností, ale i dřívějších mainstreamů. To je také jeden z důvodů, proč má tolik lidí strach z tolerance (a změn).

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Jsem věčně se divící pozorovatelkou života. Jsem máma, žena, dula a to přináší mnohá témata...

Autorka online programu UvolnenyPorod.cz,  vydavatelka zajímavých knih, dělám rozhovory s inspirativními lidmi a někdy také přednáším.

Seznam rubrik