Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

nemáte žaludek na to býti výrobcem vakcín, ovšem číst váš blog chce také silný žaludek

0 0
možnosti
PS

..koupím si každého, koho budu chtít... Prosím, prosím , kupte si mě, nezapomeňte na mě. Nekupujte každého, jenom mě, slibuju, že se pak nenechám očkovat. Budeme si spolu číst příbalové letáky, budeme spolu navštěvovat zdravé a kašlat na ně bacily. Nebudu se mýt, abych si zvýšil přirozenou imunitu, prostě budu takový, jaký chcete , abych byl. Když mi budete s láskou vysvětlovat, co a jak,  raději skočím k sousedovi, ten to ví líp, je přece taky rodič. Prosím, prosím , nezapomeňte, kupte si hlavně mě:-)

0 0
možnosti
FS

Na to, abyste byla výrobce vakcín, musela byste toho sakra hodně umět, znát a neustále se vzdělávat.

Ne jenom prázdně žvanit.

3 0
možnosti
Foto

A stejně prázdně reagovat na něco o čem nemáte ani páru:-)

0 1
možnosti
DS

Bůh nás chraň od setkání s podobnými.... dulami!

5 0
možnosti
ČP

Raději nic nenapíšu, nechtěl bych Vás urazit.

1 0
možnosti
MK

3. Viz odkaz na Virapena: Virapen je bývalý manažer a stratég, který vymýšlel a rozvíjel agresivní marketingové strategie na klasické ovládnutí trhu svým prodktem nikoliv na prosazení škodlivého léku, to prostě nelze, které často zahrnovaly korupci. Takže podtrženo sečteno udělal zase to, co umí nejlépe, vymyslel další marketingový trik a podvod, jak z lidí vytáhnout další prachy a využil trendu antivax – neočkování a svezl se na té vlně a ještě to učinil tak brilantně, že přitom vypadá jako vlk v rouše beránčím a na své knize vydělal desítky milionů. Co myslíte, bude podvodník on a nebo ten zbytek miliónů lékařů, farmaceutů a výzkumníků, vědců apod. v celé historii dějin očkování po celém světě?

8 0
možnosti
Foto

J89a65n44a 46M76a40j85o47v76á

11. 3. 2015 22:04

Je přímo rozkoš číst náhled někoho, kdo se zjevně v oboru pohybuje. Virapena si ještě "proklepnu". Děkuji.R^R^

1 0
možnosti
MK

2. Myslí te si, že by  vědci, farmaceutické firmy, výzkumníci, lékaři a další, chtěli ohrozit i své děti nebo ty tisíce a tisíce výzkumníků, opravdových kapacit v oboru a dalších v celé historii až do dneška? Proč bychom to dělali? Tím vlastně tvrdíte,  že se tato vědecká obec neočkuje a chce to po Vás? Takže vědeckou obec přesvědčujete, že vlastním dětem ubližujeme očkováním a nebo že vlastní děti neočkujeme a chceme to po Vás za účelem výdělku? Myslíte si,  že by se takové spiknutí miliónů odborníků, vědců ze všech koutů světa utajilo? Nepřipadne Vám to směšné?“ Veškeré poznatky, data z praxe, z celého světa se neustále ověřují, zkoumají a zpětně vyhodnocují s historickými daty a dělají to týmy po celém světě, celá vědecká obec nezávisle na sobě. Na jakýkoliv podvod se  proto vždy přijde  a má to fatální důsledky pro podvodníka.

7 0
možnosti
Foto

Jestliže výzkumníci pracují s historickými daty, doporučím vám tři knihy, které dělají to samé. Napsali je lékaři a operují v nich i se statistikami od 20. let minulého století. Je moc zajímavé si je nastudovat. My jsme to udělali. A vy?:-)

Očkování pro a proti, Matrin Hirte:

http://neoluxor.cz/popularne-naucna/ockovani-pro-a-proti--199870/

Varovné signály očkování, Anna Strunecká:

https://www.kosmas.cz/knihy/169426/varovne-signaly-ockovani/

Očkování obchod se starchem, Gerhard Buchwald:

http://knihy.abz.cz/prodej/ockovani-obchod-se-strachem

Všechno je od lékařů - odborníků, kteří se v tomto oboru vzdělávají celý život. Jistě, můžeme je nazvat prospěchářskými šarlatány. Protože nevyjí s vlky.

0 2
možnosti
MK

1. ad testy) lež nebo Vaše nevědomost: Samotné studie trvají od 6 do deseti let a 4x celkem podléhají během těchto let schválení na účinnost a bezpečnost, aby se vůbec mohli dostat do další fáze preklinická část, fáze1, fáze2, fáze3, trh. V EU provádí kontrolu a schvalování (EMA), USA (FDA). 95 procent všech léků neprojde některou z uvedených testovacích fází, kdy každá z nich trvá min. 2 a max. 5 let.

Jinak farmaceutické firmy dělají klinické studie, metaanalýzy, které ověřují funkčnost a bezpečnost jejich vakcín i po uvedení na trh. Proč? Dělají to neustále a zcela běžně, aby ověřili bezpečnost na velkém počtu respondentů a široké populaci trhu, když je uveden lék na trh, protože v randomizovaných studiích operují s cca max 5000 pacienty z celého světa.

Proč to dále dělají? Hlavně mají taky své děti a příbuzné a sami jsou očkováni svými vakcínami. Pokud se objeví tedy podezření z jakékoliv neblahé kontraindikace, ihned týmy zahájí kontroly v podobě metaanalýz a jiných studií. Dělají to samozřejmě v součinosti s kontrolními úřady.

Dále zamlčení jakékoliv škodlivosti není možné, protože testování léků na výsledcích zběru dat (kontraindikací a mobidity) ze všech částí světa a velkých nemocnic, dělají nezávisle i nejrůznější vědecké týmy tedy vědecká obec sami od sebe už díky konkurenci či čistě ověřování kvůli rozdílné demografii a životním podmínkám a odlišných náchylností některých ras a etnik.

9 0
možnosti
Foto

Každý, i ten hlupák nevzdělaný, si všimnul, že i přes proklamované studie a testy je 1 dítě z 200 autistické. Každý, i vzdělaný psycholog, který s nimi dělá ví, že všichni rodiče udávají začátek této poruchy do období těsně po vakcinaci. Každý, i ten hlupák nevzdělaný, není zaslepený cizími výzkumy, a dá si dvě a dvě dohromady. Ostatně, nejste tady jediná, kdo tu má vysokou školu:-) Nic nedokáže odškodnit rodiče dítěte, jehož vývoj se zastavil a místo radosti, kterou by jim mělo přinášet, vidí ve své budoucnosti jen beznaděj. Co se stalo, se nedá změnit.

1 3
možnosti
Foto

J64a66n91a 54M40a30j66o75v56á

11. 3. 2015 21:35

Jestli k podpoře při porodech přistupujete stejně jako k tomuhle náhledu tak doufám, (no, já to vím) že Vás nepotkají moje dcery. A nejlépe žádné dcery.

5 0
možnosti
DS

Mé se, prosím, taky vyhněte obloukem

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Jsem věčně se divící pozorovatelkou života. Jsem máma, žena, dula a to přináší mnohá témata...

Autorka online programu UvolnenyPorod.cz,  vydavatelka zajímavých knih, dělám rozhovory s inspirativními lidmi a někdy také přednáším.

Seznam rubrik