Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

velice dobry clanek a velice presny. Ja mam kamarada, no...kamarada? Je presne to samo jako ten vas, jak se jmenuje? Ale jelikoz vim, ze je psychopat, nedam se chytit jen tak, ale driv me zneuzival. Nedavno mi sam rekl, ze je tekovy "maly psychopat", a ja dodal, maly? Jsi uplny, velky, necitelny psychopat, vim to. A jak se chova k zenam, o tom bych mohl napsat clanek, ale on by se v tom poznal. Radeji ne.  Nu a od teby mi uz moc nepise, nemuze totiz okecat, co okecal driv.

0 0
možnosti
Foto

To bude jinej - tenhle si určitě jako psychopat nepřipadá. Velice příjemný mladý muž, který má všechny rád. V každé stovce jednoho najdete. Není jich právě málo:)

0 0
možnosti
MP

M82a80r54t19i80n 28P92a47u50l

19. 11. 2013 10:30

Také mám někdy pocit, že se nabízeči čehokoli chovají jako prodejci hrnců. :-)

0 0
možnosti
Foto

Problém v těch nových podnikatelích je, že jejich záměry jsou velice lidumilné, chtějí změnit svět, mají velké plány. Schovávají se za bohulibé záměry a přitom jim jde jen o ty milióny. Nedá se jim vlastně nic vytknout. Jen na nich prostě člověku něco nesedí a člověk neví co. Ano, je to stejné jako s prodejci hrnců, ale tihle novodobí mi připadají horší v tom, že působí na inteligentní, vzdělané lidi, kteří mají ambice něco dokázat. U těch hrnců je to snáze rozpoznatelné.

0 0
možnosti
Foto

R^R^  Tak po mých zádech určitě ne. Už se mě kdysi pokoušeli znásilňovat nadšení obchodníci s pojištěním, spořením, Herbalife, kosmetikou, náboženstvím a já nevím s čím ještě - vždy marně R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2478x
Jsem věčně se divící pozorovatelkou života. Jsem máma, žena, dula a to přináší mnohá témata...

Autorka online programu UvolnenyPorod.cz,  vydavatelka zajímavých knih, dělám rozhovory s inspirativními lidmi a někdy také přednáším.

Seznam rubrik