Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Pokud někdo opustí svého partnera kvůli Vám, tak úplně klidně opustí Vás kvůli někomu jinému. Lidi se nemění, jen jsou ochotni se chvíli přetvařovat!

1 0
možnosti
SH

"kde najdete někoho jiného, komu budou vaše chyby a nedostatky vadit méně než tomu předtím?" za tuto větuR^R^R^

0 0
možnosti
VK

V90i75l60é13m 22K80l57i50k18a

29. 11. 2017 12:19

Dnes je v módě suché konstatování, že "manželství (vztah) nevyšlo". Přijde mi to jako velmi alibistické přesunutí odpovědnosti za rozpad vztahu z partnerů na "to" manželství..:-(

0 0
možnosti
MK

Pokud měli rozum a nevzali se? Ehmm, to jako vážně?

0 0
možnosti
JF

Moje heslo je, že z dobrého se obvykle neutíká!

0 0
možnosti
AT

No ... znáte přísloví "pálí ho dobré bydlo" nebo "má se tak dobře, že roupama neví co dělat"?

Druhá věc je, že na to, co je dobré, nemají dva stejný názor.

2 0
možnosti
GI

No, nevím, podle mě viníte nesprávnou stranu. Kdyby mě opustil muž kvůli jiné ženě, nikdy by mě nenapdlo z toho vinit ji. On je přece dospělý a svéprávný a kdyby nechtěl, tak by se mohla na hlavu stavět a on by ode mě neodešel. A naopak pokud mě opustit chce, tak k tomu vlastně aní žádnou jinou ženu nepotřebuje, i když je fakt, že může být tou poslední kapkou. Takže já to vidím tak, že nezadaní mohou lovit, kde a koho chtějí, a zadaní ať si srovnají se svým svědomím, zda se ulovit nechají či nikoli.

12 1
možnosti
AJŘ

Mám v tomto velmi zastaralé názory. Když někomu ukradnu, musím počítat s ukončením života, které by mělo být beztrestné.

0 6
možnosti

Dřív byl snubák jako repelent a dneska... ;-D

3 0
možnosti
MB

Radujeme se z pokroku ! Oprávněně, je třeba kritizovat bývale trvrdou dřinu rodiny na statku - políčku, nebo živno rodin. Nicméně, na nějaké opakované rozvody zde nebyl čas ani existenční prostor ! K tomu dobová morálka - (i pokroucená), kdy křesťan v neděli kráčí do kostelíka, aby si před chalopupkou samoživitelky odplivnul (a tedy se tam přes týden zastavil) ... Jistě, farizejské ! Máme ale již pokrok - Matka samoživitelka je oporou volebního programu, D.Rath konvertuje k islamismu - 2 ženy - 2 domy, V.Klaus v tom létá i s letuškou, J.Paroubek zaplavuje tisk i M.Topolánek v pracovní době si půjčuje byt od kamaráda ... Co s tím ? Zde vzácná jednota poilitického spektra - Ten otec na MD tu společnost asi nevytrhne !? ... Rozpad . Heslo - Neženili jsme se přece proto, ab ychom se rozváděli - Staré, máme pokrok :-)

0 0
možnosti
Foto

Karma. R^ Člověk je ale nádoba nezvladatelná a podléhá citům. Takže se stávají i takové věci, že existuje jednašedesátiletej chlap, třikrát šťastně rozvedenej a po čtvrté šťastně ženatej. A víc toho už asi nebude. Kdo si má pořád před spaním přeříkávat křestní jméno aktuální manželky, aby se v noci náhodou nepřekecl. ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2470x
Jsem ženská ve zralém věku. Zažila jsem radosti i osobní prohry. Mám ráda lidi. Zajímají mě názory ostatních a blog je určitě vhodnou platformou nejen pro vyjádření vlastních názorů a úvah, ale také pro diskusi s lidmi. Vaše postřehy mě zajímají!

Seznam rubrik