Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, každopádně dědic nebyl žádný troškař, když si najal takovou kancelář. :-) Ale je fakt, že je to děs.

1 0
možnosti
MB

No, jsou světy a světy ! Zrovna včera, jsem se vrátil z návštěvy Prostějova - Zde je sestra mé matky - 92 let ! Neuvěřitelná bytost - čilá ... Zastavuji se v Olympii - Olomouc, kde skoupím kde co a přivezu. Klasika, tetka klade odpor - pak je nesmírně ráda ... Mám zájem dědit ! Talířek na zdi, který jsem viděl jako dítě již u jejich matky, (mé babičky) ... Jinak sranda, na dceru navlékala cenný kožich - viz "Pivec - Blážo , podívej se na ta očička" , žena byly lákána - dar, plátěné lehátko ! S dary jsme naložili rozumně - Přijali a ponechali v úschově u tety ! Myslím, že zde je svět ještě v pořádku - I forma darů se mění ! Vedle nezbytné kytky má tetka radost z toaletního papíru a hoptového jídla do mikrovlnky ! Tentokráte hovězí guláš ! :-)

2 0
možnosti
LH

No, já vám nevím, byla jsem první přímý dědic a nikdo mě neobeslal a nedal vědět... Notář se ani neozval... ps. pro jistotu, byla jsem dcera...

1 0
možnosti
Foto

Protože někteří notáři - co si budeme povídat! Jako ve všech profesích, i tady tohle dělají lidé buď profesionálně - pak ok, nebo rutinně - a to je hrůza!

1 0
možnosti
Foto

Já jsem dědicem nebyla. To byla jiná osoba.

1 0
možnosti
Foto

H41a95n55a 18V14l15k68o51v80á

11. 11. 2017 21:33

No nevím - kdybyste se netvářili že nic nechcete (jak se ukázalo chcete), závěť sepsali a s tetou došli k notáři, asi by teď nebyl problém. Vy jste jí ovšem nehodlali věnovat ani hodinku času - byť ve svém vlastním zájmu. Patří vám to.

1 2
možnosti
PM

P38e58t90r 22M91u36n74z42a27r

11. 11. 2017 22:04

Vy neumíte číst paní Vlková?

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2693x
Jsem ženská ve zralém věku. Zažila jsem radosti i osobní prohry. Mám ráda lidi. Zajímají mě názory ostatních a blog je určitě vhodnou platformou nejen pro vyjádření vlastních názorů a úvah, ale také pro diskusi s lidmi. Vaše postřehy mě zajímají!

Seznam rubrik