Diskuse

Veroplky 21

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

Nejsem odborník na restaurace, ale do: fast foodu skoro vůbec nechodím. Nevím, jak NY, ale pokud chci fast food, tak upřednostnˇuji Arbys, kde prodávají: slow roasted beef, to je výborný, ale můžete tam dostat i Greek Gyro, Wrap Chicken nebo Wrap Club, i jejich Corned Beef Reuben sandwich, je také pochoutka.

Další restaurace, kde si můžete sníst tolik, co se vám vejde do žaludku je: Golden Corral.Můžete tam sedět dvě hodiny a dvě hodiny se cpát, colu vám uz zadarmo dolévají. Pokud se jídlo váží, tak jenom pro ty, kterí si berou jídlo domů.

Italská restaurace Olive Garden, polévka i salát se dává zadarmo k hlavnímu jídlu. Nacpete se salátem a polévkou a hlavní jídlo si odnesete k večeři. I tam nám moc chutná.

Mexická restaurace, máme jich tady spoustu, miluju Taco salát, také doporučuji.

Texas Roadhouse, tam si můžete vybrat i syrový steak a oni vám ho upraví, tak velice dobrá restaurace.

Vítejte v Georgii.

0 0
možnosti
Foto

Mekáč na západní straně Atlantiku je skutečně pojmut jinak než u nás. Já jsem si tam naopak zamiloval Wendy's. Restaurace i bistra, kde okolo vás obsluha kmitá jak na drátku, nestane se, že by znuděná servírka přišla až deset minut poté, co se usadíte.

Ale to jsou moje vzpomínky člověka, který se snaží tajit, že rád jí. A moc se mu to nedaří.

1 0
možnosti
IL

Co já vím, tak Wendys je fast food, kde nejsou servírky. Co může být, tak se usadíte a jídlo vám doručí ke stolu. Také jim nedáváte žádný tip. Takový Wendys znám já u nás na jihu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 18,54
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem Veronika, ráda píšu vtipné příběhy, občas s lehkou dávkou ironie a špetkou sarkasmu, nebojím se černého humoru, ale důležité je umět se zasmát sám sobě. A když mé historky baví lidi okolo mě, snad budou i vás :-). 
Instagram: @beyourselfwithveronika.

 

Seznam rubrik