Diskuse

Veroplky 20

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to jsem byla trochu dál 😂

0 0
možnosti
JM

J42a53n 22M97a69r59e82k

25. 8. 2023 0:45

Je zajímavé a také trochu úsměvné číst "reportáže" českých turistů zavítajících do USA a specielně do NY. Jsou to po výtce dojmy a kolik Čechů NY navštíví, tolik New Yorků tam existuje. Je to jiný svět a Češi to nedovedou pochopit, že někdo někde může myslet a jednat jinak, než Čech na Václaváku. Pravda je, že lidé v New Yorku kašlou na to, co si o nich kdo myslí. Jsou to zkrátka NewYorčané a jak se tam říká..."take it or leave it" (ber to tak, jaké to je a nebo zmizni....volně přeloženo.) V New Yorku jsem byl nesčíslněkrát, od našeho Vancouveru je to jen co bys kamenem dohodil (pouhých 4700 km) a vždy se mi tam moc líbí, protože jsou to NewYorčané se vším všudy.

1 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím:) Já když jsem se tam chystala, tak mi o něm každý řekl něco jiného a i já zažila věci a situace, které mi druhý vymluví, až tam za týden poletí 😅 Za mě je to perfektní zážitek a zkušenost a těším se, až se tam zase někdy vrátím :)

0 0
možnosti
Foto

Welcome back in Czech Republic

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 18,54
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem Veronika, ráda píšu vtipné příběhy, občas s lehkou dávkou ironie a špetkou sarkasmu, nebojím se černého humoru, ale důležité je umět se zasmát sám sobě. A když mé historky baví lidi okolo mě, snad budou i vás :-). 
Instagram: @beyourselfwithveronika.

 

Seznam rubrik