Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Jak se Vám má někdo ozvat, když nemáte uvedenu u článku mailovou ani žádnou jinou adresu. Jsem Vaše kolegyně z blogu. Napište mi ji na můj e-mail, mám ho v info autor, předám lidem, kteří budou mít o Vaše věci zájem. Pošlete mi je na fotkách.:-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Jani,

já ani netušila, že mi chybí uvedená emailová adresa v profilu, uvedla jsem do tohoto příspěvku pouze odkaz na svou skupinku na FB.

Blog byl psán lehce s nadsázkou, protože dělat si tady "reklamu" je zakázáno, obdržela jsem upozornění. Proto jsem kontakt na sebe (FB) odstranila ;)

Nicméně... Velmi děkuji za možnost "šířit" můj příspěvek dál V

Krásný den

Veru

0 0
možnosti
VV

Tak vysnenou praci vam nabidnout nemohu, ale preji hodne stesti. At se podari.

0 0
možnosti
Foto

Přesto velmi děkuji, Vladimíre ;) Už jen za to, že jste si našel a udělal čas na přečtení mého příspěvku V

Veronika

0 0
možnosti
JT

Cituji "Denně trávím 8,5 hod. na židli, která mě pálí pod zadkem". S tím se ztotožňuji i já, starší muž (manžel a otec dospělých dětí). Člověk má jít vstříc své přirozenosti a jít za svými sny. Přeji Vám, ať se daří, zaměstnání Vám nabídnout nemohu, sám přemýšlím jak "jisté zaměstnání" co by povinnost vyměnit za "nejistou práci" co by radost:-)

0 0
možnosti
Foto

Držím palce, Honzo :) Stačí důvěřovat v sebe a dělat malé krůčky! Ono se to povede, věřte mi ;)

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že by pro vás bylo nejlepší začít prostě a jednoduše podnikat. Jsem na tom velice podobně, až na to, že nemám děti. Taky jsem asistentka, taky do práce chodím, protože musím. Ale mě to pro změnu táhne k vínu a k anličtině. tak jsem si udělala tyhle stránky - http://www.deguwine.cz a aktivně osluvuju vinaře a nabízím svpoje služby. No a časem uvidím, jak to dopadne. Už mám za sebou i jedno jednání v angličtině v mezinárodním luxusním hotelu. A v neděli mě čeká první degustace. A čím dál víc vidím, že tude cesta povede. Protože pokud člověk bude dělat to, co ho baví, tak to často ani jako práci nevnímá.

Takže zkuste tomu jít naproti a ono se to poddá. Budou přicházet správní lidi a zase vás to někam posune.

Držím pěsti, ať to vyjdeV.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Leni, za krásnou reakci! Hodně motivuje a hodně povzbudí, vážím si toho VOno jde i o to, jak moc tomu člověk věří... Pokud hodně a pro ten svůj sen dýchá, pak neexistuje možnost, že by to nešlo ;-)

2 0
možnosti