Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bože, vždyť je vám třicet! To je ten nejkrásnější věk, nenechte si ho zkazit. Žádné lámání optimistů. Taky jsem to zažila, ale možná ještě trošku tvrdší. Manžel byl sice v pohodě, ale celý den v práci. Já doma s dětmi a ve společném bydlení s rodiči, babičkou a pratetou. Kdo něco podobného zažil, ví, o čem píšu. Samé dobré úmysly hodných lidí a peklo na zemi. Také jsem utíkala od reality do svých světů, proto dneska píšu a nejspíš mě to i zachránilo. Ale nesmí se to přehnat.;-)Chce to najít si dobré přátele, sem tam si nechat pohlídat děti a podnikat něco, co vás opravdu baví, klidně i bez manžela. Pesimisté vysávají lidi kolem sebe a berou jim energii, jestli chcete s takovým člověkem zůstat, musíte ji doplnit někde jinde. Držím palce.

1 0
možnosti
Foto

Popisujete skoro moji situaci... Společné bydlení s JEHO rodiči, s dětmi pořád sama... Utíkám, občas a to doslova - bez běhání a jógy by nešlo vydržet. 

Děkuji všem za názory i relativní podporu R^

0 0
možnosti
RP

Pesimismus je na prd :-) I mírný. Rozveďte se (mluvíte o manželovi a tchyni, ne?) a najděte si někoho s lepším náhledem na svět. Věci totiž dopadají obvykle tak, jak si je sami předpovíte :-)

0 0
možnosti
Foto

Někdy není na škodu být mírným pesimistou. Pokud něco blbě dopadá, tak sem s tím počítal, pokud dobře mohu být i příjemně překvapen.;-)

0 0
možnosti
OF

Osobne bych to vzal jako hru. ty tvrdis ze to nejde, ja tvrdim ze to pujde, tak to zkusime a kdo prohraje zve druhyho na veceri....

1 0
možnosti
AK

Manželští poradci tvrdí, že pesimista optimistu zlomí.

Pesimista si může báječně notovat ve vztahu s jiným pesimistou a předhánět se v chmurných předpovědích a vizích, které zůstávají okolnímu světu - z jim nepochopitelných příčin - utajené.

1 0
možnosti
Foto

pokud chcete zaručeně, pohřbít své manželství, svěřte se do péče manželským poradcům.

1 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 666x
Jsem (ne)obyčejná máma dvojčat, která ráda utíká do svého vysněného světa. Pryč z reality...

Seznam rubrik