Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Partnera jako takového můžete znát roky. Jakmile ublížíte jeho egu, nevěřili byste, jak dokáže změnit tvář. Jestliže je to nevyrovnaná osobnost, která má potřebu se pomstít za každou cenu, v tu chvíli se ze dne na den stane tak cizím, že byste nevěřil, jak moc se někdo dokáže tak proměnit. Vlastní zkušenost X

0 0
možnosti
JK

proto stále platí, čím déle člověk poznává partnera, tím více ho zná a pak není tak pravděpodobné, že se v brzké době rozejdou

0 0
možnosti
MP

Jak hezky jste přiznalas že jste to byla zrovna VY, která jste hodila partnera přez palubu. A pak brečíte že jste na to sama. Takovému typu žen přesně rozumím. Partner je pro vás JEN doplněn, otrok povinnen makat na VASEM štěstí . A když má nějaké štěstí "svoje" TAK JE PRO VÁS DÍTĚTEM. Tfuj.

a ", testování v situacích, kdy jsme si všichni navzájem ukazovali i své nepříjemné tváře. Testování, zda to ON ustojí. "

Dámo a CO USTOJITE VY ?

Možná jste prošla obdobím zkiušek vychováváte děti, ale DOSPĚLÁ, to nejste ani náhodou...

PS: Mimochodem, jsem naprosto přesvědčen, že "výhrůžky od vašeho ex" jsou jen proto, že se s ním VY neumníte domluvit, štvete děti které jsou I JEHO proti němu a tak dále. Bežné u podobných typů žen.

0 0
možnosti
Foto

Martine, nejdříve bych Vám doporučila dotyčného poznat než soudit. Třeba byste to pak viděl z jiného úhlu pohledu.

Dám Vám jednu radu - nesuďte druhé na základě jednoho článku, když nevíte nic o jejich životě. Myslím, že i Vy sám pak budete mít jednodušší život.

Přeji hezký zbytek dne

PS: Otázka "Co ustojíte Vy?" mě rozesmála. Možná by Vás udivilo, kolik jsem toho již "ustála" R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 666x
Jsem (ne)obyčejná máma dvojčat, která ráda utíká do svého vysněného světa. Pryč z reality...

Seznam rubrik