Foto

Já už v tom mám zmatek. Nebyl předsedou u vás Mach, který je teď v SPD? Nebo kandidujete společně s SPD? Nebo jen Mach je na kandidátce SPD a není tam a u vás taky ne? Víte tenhle politický turismus moc dobrého nepřináší. A jakékoliv spojení s SPD (proruská, tedy protičeská strana), ať už prostřednictvím současných nebo minulých funkcionářů, vám u mě body určitě nepřinese. A je jedno jaké vzletné myšlenky budete hlásat.

RK

Jestli to nebude náhodou podvod na voliče?

RK

Já bych se chtěl zeptat, jak by nám paní Blažková vysvětlila pojem progresivismus. Protože když se podívám do slovníku, tak k tomuto pojmu vůbec nic negativního nepíše? Verunko, vy jste proti rozvoji a pokroku?

LU

Progresívci = pokrokári,

Pokrokári a pokrokárky patria k najtolerantnejším bytostiam ľudského spoločenstva, majú proti sebe veľa skupín ktoré musia nenávidieť a urážať.

Podľa progresívcov je z globálneho hľadiska najväčším zlom biely príslušník západnej civilizácie (tzv. white trash). Tento šovinistický, patriarchálny náckovský dezolát môže za všetky krivdy tohoto sveta. Kým ostatné rasy a národy žili v miery, venovali sa vede a kultúre, tento biely predátor lúpil, raboval a zotročoval.

Áno, mnohí pokrokári a mnohé pokrokárky majú tú smolu že sú príslušníkmi a príslušníčkami bielej rasy a navyše heterosexuálnej orientácie. A práve preto musia maximálne zvýšiť svoju spoločenskú angažovanosť, aby zo seba zmyli tento dedičný hriech.

Pokrokári a pokorkárky buďte ostražití – starý spiatočnícky svet nespí!

Foto

Sakriš, titulek chce zastavit nositele pokroku, článek je ovšem o kompromisech mezi generacemi.

A někde na pomezí těchto rozdílných cílů se skrývá tvrzení, že jen mladí jsou nositelé pokroku a jen staří lpí na tradicích.

Panečku, tak nevím, jestli to není o zmatení pojmů typu "stará blažková"? :)

Není to provokace k upoutání pozornosti?

Foto

Taky si říkám .... "Nedej bože, aby nám nějaký lidský práva ohrožovali naše tradice. Kam ten svět spěje..."

JZ

Mladí nadějní straničtí tajemníci stylu této Blažkové by udělali dobře, kdyby si uvědomili, že řada slov, které používají, jsou vymyšlena jen jako jacísi strašáci do jejich vnitrostranické diskuze

Tak například u jejich strany někdo zapiští "progresivismus" a hned si všichni přidřepnou, vykálí se, a za divokých skřeků těmi výkaly začnou metat proti zdi. Je to důležitý vnitrostranický rituál: kdo se ho neúčastní například z důvodu zácpy, bude ostrakizován nebo dokonce vyloučen ze strany

Ovšem nutit čtenáře, aby napodobovali rituály stranických tajemníků, to se mi zdá nepřístojné

Vyčkal bych na vývoj začínající autorky! Takto ostudně bych ji neodsuzoval předem!

Foto

Vždyť to denně vidíte. Domluvit se nelze. Je to jako hasit cisternu benzínu vodou.

  • Počet článků 5
  • Celková karma 21,18
  • Průměrná čtenost 414x
Jsem pražská předsedkyně strany Svobodní, která se zasazuje o co nejmenší zasahování státu do života lidí. Profesně se pohybuji kolem PR a marketingu, miluji pražské pasáže a chci ve svém blogu sdílet názory na politiku, kulturu a život v Praze.

Seznam rubrik