Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opožděně se k Marcele přidávám a přeji ŠTĚSTÍ v ŽIVOTĚ!VR^TAKÉPEJSKAŘ

0 0
možnosti
Foto

Kdo si někdy zkusil třeba z elektrického vozíku dosáhnout na něco na zem, ten ví, že je to dost kaskadérský kousek s jedním pravděpodobným koncem - pádem rovnou na čumák (lidský, ne psí...)

0 0
možnosti
LB

Z Vás by si měli vzít pejskaři, co jim sbírání přijde pod jejich úroveň, příklad.

4 0
možnosti
FV

Naštěstí takových (alespoň u nás) výrazně ubývá. Osobně, když vidím, že někdo nehodlá uklízet, tak ho s úsměvem upozorním, že jeho milášek udělal hovínko, které je třeba uklidit. Prakticky vždy je odpovědí, že si zrovna k jeho (její) velké lítosti zapoměl(a) pytlíky. Já si udržuji ty pytlíky prakticky v každém oblečení, takže je vždy rád nabídnu "kolegovi" v nouzi a zatím to sebrali všichni ;-)

2 0
možnosti
FV

R^

Taky jsem si u svého čokla všiml toho vyčítavého pohledu, který zcela jasně říká:

"Já se s tím tak pracně dělám, jen abys to hned sebral do toho pitomýho pytlíku a vyhodil do ještě pitomějšího koše?" ;-D

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste úplně normální, navíc odvážná "školačka." ;-DR^R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 967x
Jmenuji se Věra Schmidová,

vystudovala jsem fyzioterapii a psychoterapii, od roku 1986 jsem na invalidním vozíku. Ráda bych touto stránkou ukázala všem, že i přes to se dá dělat spousta zajímavého. Píši kníhy, povídky, články hlavně o vozíčkářích, o psech, o životě.. Publikuji v různých časopisech. Věnuji se mnoha koníčkům, mezi něž patří například balet na vozíku, tance na vozíku, monoski. Zajímám se o čínskou medicínu, alternativní způsoby léčby (masáže, akupresura, léčba drahými kameny).

Více povídek najdete na veraschmidova.eu

Seznam rubrik