Diskuse

Vtip

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, Věruško, máš pravdu. R^Řekla jsem to. Dubí u Teplic, léto 1990.

Ale vlastně se nic nezměnilo! ;-) Léto 2012, Klimkovice, Jodová sanatoria. Přijela jsi tam za mnou s Markem na návštěvu, pak jsi nám někam zmizela, šli jsme tě hledat a... no? Co myslíte, milí blogeři, že dělala naše blogerka Věruška? ;-OZobala ;-Ou jednoho stromu jednoho jodového mravence za druhým a dokud nevyzobala půlku jodového mraveniště, nebyla s ní řeč!

0 0
možnosti
Foto

Tak Ty si nedáš pokoj?  Ale čeká Tě krutá pomsta - nevím sice ještě jaká, ale nějaká dobrá duše mi jistě poradí.

A stejně Ti nikdo nevěří - já mám alergii na jód!

0 0
možnosti

Před mnoha lety Vladimír Jiránek něco podobného tvrdil o Jírovi z Maršova. Ale tam se nejednalo o mravence, ale o chrousty.;-)

0 0
možnosti
PK

Taky jsem si na to vzpomněl, ale myslel jsem, že to bylo od Urbana :-)R^

0 0
možnosti
JR

J95a21r68a 23R56a38n23k

14. 2. 2013 0:46

Papuanci a australsti domorodci (aboriginies) jedi mravence, kteri sbiraji med. V Jizni Americe je prazi a maji chut jako slanina ci pistachio.

edibug.wordpress.com/list-of-edible-insects/      pro ty, ktere to vice zajima:-)

1 0
možnosti
Foto

Mám rád takové syrové vtipy. Jenže se to může vymstít.

Jednou jsme byli v hospodě (po "sametu") s kolegou jako čerstvě jmenovaní do vedení firmy a byla tam taková přítulná slečna, ale asi právě jen z toho důvodu. Když jsme jí chtěli odbýt, tak jsme jí řekli, ať se s náma moc nekamarádí, protože až se přijde na to, že jsme zfalšovali doklady o vzdělání, mohla by mít také potíže. No, úplně horovala, jak jsme dobří, že jsme dokázali ostatní oblbnout.

Druhý den oběhla snad všechny lidi ve firmě a to bylo tóčo. Sice se to vysvětlilo, ale někteří lidé se pořád na nás dívali jako na padělatele.

Pozor na žerty...

Ale nikdy s nimi nepřestávat, to je zásada. ;-D

3 1
možnosti
Foto

A to je jíte syrové a nebo pražené?

1 1
možnosti
FL

Pokud bych v tom měl vidět politický podtext (jako že skoro všechny blogy jsou politické), tak je to dobrý příklad jak lidi zbaští kdejakou ptákovinu. Když je to navíc ptákovina, kterou vyloženě chtějí slyšet, není divu že vítězové voleb jsou bez výjimky lháři a podvodníci

1 3
možnosti
JK

A vy fakticky jíte mravence? 8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 967x
Jmenuji se Věra Schmidová,

vystudovala jsem fyzioterapii a psychoterapii, od roku 1986 jsem na invalidním vozíku. Ráda bych touto stránkou ukázala všem, že i přes to se dá dělat spousta zajímavého. Píši kníhy, povídky, články hlavně o vozíčkářích, o psech, o životě.. Publikuji v různých časopisech. Věnuji se mnoha koníčkům, mezi něž patří například balet na vozíku, tance na vozíku, monoski. Zajímám se o čínskou medicínu, alternativní způsoby léčby (masáže, akupresura, léčba drahými kameny).

Více povídek najdete na veraschmidova.eu

Seznam rubrik