Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Reklamy zásadně přepínám,nemám na ně nervy.Fakt je,že občas se nějaká povede,ale většinou si stejně nepamatuju na co ta reklama je,jen to,že mě pobavila.A jsou vyjímky,kdy ta reklama je tak příšerná,že si pamatuju na co je.

0 0
možnosti

Pepíčku, co bys chtěl za dárek k narozeninám?

Chtěl bych tampon.

A k čemu by ti byl?

No v televizi říkají, že se s ním dá plavat, běhat, lyžovat, jezdit na koni, skákat padákem, létat letadlem, potápět se a jiné sporty.

1 0
možnosti

no, fakt by mě zajímalo, čím myslí v reklamních agenturách....naprosto nejstupidnější reklamy jsou ty, které jsou cíleny na ženy(vložky, prací prášky, jogurty) Ano, občas se "povede" i reklama pro muže, teď třeba mounfild, ale to jsou spíš vyjímky

1 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 967x
Jmenuji se Věra Schmidová,

vystudovala jsem fyzioterapii a psychoterapii, od roku 1986 jsem na invalidním vozíku. Ráda bych touto stránkou ukázala všem, že i přes to se dá dělat spousta zajímavého. Píši kníhy, povídky, články hlavně o vozíčkářích, o psech, o životě.. Publikuji v různých časopisech. Věnuji se mnoha koníčkům, mezi něž patří například balet na vozíku, tance na vozíku, monoski. Zajímám se o čínskou medicínu, alternativní způsoby léčby (masáže, akupresura, léčba drahými kameny).

Více povídek najdete na veraschmidova.eu

Seznam rubrik