Nitě namísto zadního dílu

Asi jako spousta žen mám slabost pro pěkné spodní prádlo. A ráda  ho i nosím. Jenže navštěvování obchodů není zrovna moje hobby, navštěvuji je pouze, když sháním dárky. A tak při té příležitosti se zrovna kouknu na pěkné spodní prádlo a možná si i něco vyberu. Každému se, samozřejmě líbí něco jiného a to je dobře. Kdyby se nám všem líbily úplně stejné věci, asi by  to moc zajímavé nebylo. A taky obchody by zkrachovaly – co by vystavovaly? Jedny kalhotky, jednu podprsenku, jednu košilku….

Ne, takto je to lepší. A člověk se taky občas zasměje při prohlížení některých kousků.. Já se v obchodech směji hodně často a nejvíc sama sobě. Když třeba vidím „sleva 50%“, už tam letím v blahé naději, že si koupím nějaké kvalitní a hezké kalhotky za poloviční a tudíž přijatelnou cenu.

„To ty kalhotky stály 135 korun?“ Ptám se s údivem prodavačky a ta mi s úsměvem odpoví:

„Ne stály, stojí – po padesáti procentní slevě. Původně stály 270 korun. Jaké chcete? Bílé, růžové? Já jsem si za tu cenu vzala oboje.“ A už mi je strká do ruky.

Nadechnu se, rozhlédnu se kolem a přemýšlím, kam jsem to vešla – kalhotky za 270 korun!.

„Asi hledáte něco lepšího.“ Útočí na mě prodavačka.

„Ještě tady máme ve slevě tyhle a tyhle.“

Nevěřícně jsem vzala jedny do ruky – oni jim zapomněly ušít zadní díl a místo toho tam nechali pouze nitě! Ne, šmejdy nechci! A ty druhé taky! Proto mají padesátiprocentní slevu – mají pouze přední díl a zadní schází!

Vyjela jsem před obchod, kde jsem se málem srazila se sousedkou: „Taky sis koupila ty tanga? Jsou super. Akorát můj blbý manžel mi řekl, že za tu cenu mohly mít ty kalhotky i zadní díl a ne jenom nitě! Dědek starý! No fakt, on je tak blbý.“

S chutí jsem se začala smát. Ne sousedovi, sobě, jak jsem blbá.

Autor: Věra Schmidová | středa 19.12.2012 18:31 | karma článku: 16,77 | přečteno: 1205x
  • Další články autora

Věra Schmidová

Cedulka

18.3.2020 v 13:24 | Karma: 0

Věra Schmidová

I to je život

14.3.2020 v 17:55 | Karma: 23,20

Věra Schmidová

Trapas na entou

12.3.2020 v 17:57 | Karma: 30,95