Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J84a18k88u50b 68S51e87c63k13ý

16. 12. 2012 15:06

Dobrý den

Mám 33ti kilovýho čokoládovýho labradora, 21.12. mu bude rok.Myslím, že se tedy mohu domnívat, že jsem majitelem, většího plemene. za tu dobu, co se kamarádíme( přivezli sme si ho v devíti týdnech), jsem exkrement nesebral 2x. Jednou proto, že jsem ztratil pytlíky(byla tma a už jsem je nenašel) a jednou proto, že jsem neměl brejle a bobek prostě nedokázal dohledat( opět byla tma)Myslim, že nezáleží na tom, jestli máte velké, nebo malé plemeno psa, ale spíš na tom,, jaký jste Vy.

Přeju vám hezký den a stálý dostatek pytlíků:o)

Mějte se prima

jakub

2 0
možnosti
JM

I já mám alergii na igelitové sáčky, vysvětlím proč.

Igelit byly PVC folie, které vyráběla za války německá firma I.G. Farben. Ta byla po válce zlikvidovýna za spolupráci s nacisty.

Takže ty vaše sáčky nejsou ani od zmíněné firmy, ani z PVC, jsou to sáčky  POLYETYLENOVÉ (PE), většinou t.zv. mikrotenové.

(faktem je, že jsme názvem "igelit" masírováni denně v televizi) ;-)

0 0
možnosti
Foto

Také nosím po kapsách, v kabelce, dokonce ve dveřích auta....plně vás chápu, nesbírající nechápu, ale naštěstí je jich mezi námi pejskaři čím dál tím méně...V

0 0
možnosti
GK

Máme mou hlubokou úctu. Já nacházela sáčky v kapsách ještě v době, kdy nás pes už nebyl mezi námi... Jen si, prosím, opravte velká písmena v názvu, než Vás někdo obviní z toho, že porušujete kodex blogera;-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji (pozdě, ale přece).

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 967x
Jmenuji se Věra Schmidová,

vystudovala jsem fyzioterapii a psychoterapii, od roku 1986 jsem na invalidním vozíku. Ráda bych touto stránkou ukázala všem, že i přes to se dá dělat spousta zajímavého. Píši kníhy, povídky, články hlavně o vozíčkářích, o psech, o životě.. Publikuji v různých časopisech. Věnuji se mnoha koníčkům, mezi něž patří například balet na vozíku, tance na vozíku, monoski. Zajímám se o čínskou medicínu, alternativní způsoby léčby (masáže, akupresura, léčba drahými kameny).

Více povídek najdete na veraschmidova.eu

Seznam rubrik