Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

30. listopadu v 15 hodin demonstrace v Praze na Václavském náměstí.

2 0
možnosti

Je zajímavé, že tak jako pro diskusi je údajně paní autorka, že stejně tak pro diskusi nejsou vlády, ani ta odešlá ani ta nová. Cenzura jiných názorů, nátlak na očkování, vyhrožování povinným "očkováním", vydírání sankcemi, diskriminace zdravých, segregace neočkovaných. Tak nějak podobně začínaly všechny diktatury. To paní autorka nevidí. Zato veřejnost vidí, že se záměrně ustoupilo od léčby účinnými léky a nehoráznou mediální masáží se propaguje a prosazuje očkování neúčinnou takzvanou vakcínou. Vlády pohrdají lidmi, vlády pohrdají demokracií. A ten připravený zákon, to je buď provokace nebo výplod diktátorského mozku. Daleko horší, než nějaký transparent s malůvkou středověkého nástroje spravedlnosti. A tak jako se to stalo v historii mnohokrát, trest za tyto nehoráznosti dnešní viníky mine nebo bude pouze symbolický.

4 0
možnosti

V Kanadě pokračují protesty řidičů kamionů - protestují proti vládní šikaně. V noci jejich konvoj dorazil k parlamentu v Ottawě. Akce se jmenuje "Freedom convoy 2022", na YT je mnoho videí a na FB jsou stránky této akce. Mezi obyvateli Kanady mají tato akce velkou podporu.

2 0
možnosti

Novela Pandemického zákonaa její případné schválení by byla posledním hřebíčkem do rakve demokracie. Kdo tohle prosazuje, podporuje a vychvaluje, ten nemá žádný problém se zavedením bezprávní totalitní společnosti.Rv!!Ten nemá problém se svým svědomím.;-O

4 0
možnosti
Foto

Asi bych nevolal tak textilní formu, ale také si myslím, že navrhovaná podoba pandemického zákona je,jemně řečeno, nebezpečný paskvil.

1 0
možnosti
Foto

Zkuste se tou šibenicí trefit do tak mrňavé potvory! ;-D

0 0
možnosti

Nějak jsem si nevšiml, že by vládní politici chtěli o pandemickém zákonu vést dialog. Bylo to totiž přesně naopak. Zákon jste chtěli přijmout ve zrychleném režimu, aby žádná diskuze nebyla možná. To jsou fakta.

6 1
možnosti

J52a49n 60A10b98r72t

28. 1. 2022 15:30

Od počátku pandemie se stará babišová i tato nová fialova vláda řídí pouze názory odborníků, kteří prosazují drastické omezování obyvatel, očkování atd. P. doktor Kubek se svými názory je naprostý extremista srovnatelný s radikálními antivaxery a dezinformátory. On a prof. Flégr se svými mrazáky a statisíci mrtvých se dají označit taktéž za dezinformátory, ale z opačného pólu názorového spektra.

5 0
možnosti
Foto

Ten návrh toho vašeho pandemického zákona je tak šílený, že těch šibenic je ještě málo. Vy na nás šijete daleko větší tyranii.

5 0
možnosti
Foto

Že tohle říkáte ausgerechnet vy8-o

1 0
možnosti

Argumentace kruhem není úplně to co by člověk čekal od dospělých a vzdělaných lidí. Pandemie je když řekneme že je pandemie a na to potřebujeme zvláštní zákon. Proč? Protože proto. To nezní zrovna sofistikovaně, že? Ale žádný jiný argument v tom článku není. Pokud nepotřebujeme speciální zákon na chřipku a rýmu, tak mi uniká, proč na Covid ano.

Zákonodárce by měl vědět, že každá nová úprava , natož celý zákon, mají dopad na celý právní systém. Tady je navíc ten dopad extrémní, takže by i to zdůvodnění mělo být extrémně silné. To tedy, při vší úctě, úplně nevidím.

1 0
možnosti

Pandemický zákon, tak, jak byl navržen, je nedemokratické zvěrstvo.

5 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 14,73
  • Průměrná čtenost 549x
Ing. Věra Kovářová. Bývalá starostka obce Chýně, poslankyně Parlamentu ČR, místopředsedkyně hnutí STAN,  překladatelka a učitelka německého jazyka. Podrobnosti o mně najdete na mých webových stránkách.

Seznam rubrik