Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J96i59r87i 27C84i32z

14. 7. 2021 8:11

Vite pani poslankyne, pokud byste se hloubeji zajimala o pravni prostredi v CR, tak byste rychle zjistila, ze jsou tady mraky zakonu z dob tuheho socialismu, ktere mozna vymysleli stejni pravnici se socialisticko-komunistickym vzdelanim, jako nove zakony vymysleji do legislativy dnes. Jednoduchy zaver tedy je v otazce, proc stale predkladaji ruzni poslanci prave s tim socialisticko-komunistickym vzdelanim zakony, ktere ve vyspele zapadni civilizaci spolehlive funguji desitky let? Opiste stavebni zakon z Rakouska, Svycarska, Belgie atd, predlozte jej ke schvaleni a pokud nektery prevleceny bolsevik v poslaneckem kabate bude zvanit ty svoje debilni namitky, tak jen lidem ukaze co je zac. Takovym postupem s prevzatymi zakony ze statu s vyspelou zapadni civilizaci do legislativy CR by tento stat byl mnohem, mnohem dal. A konecene zacnete rusit ty stare zakony z dob socialismu, rozumite? Ale fotku mate fakt peknouR^.

1 0
možnosti
Foto

Toť otázka, skutečně Česká republika potřebuje stavební zákon? A pokud potřebuje, možná by se měl vztahovat výhradně ke stavbám, které staví stát nebo územně samosprávní celky, případně státní organizace. Vedou se tu bouřlivé debaty, řeší se to i ono, ale nikdo se nezaobírá tím, že tyhle debaty vycházejí z chybné premisy a proto se nikdy nemůžou dobrat k žádnému použitelnému řešení. Takže proč a zač vlastně máme stavební zákon a k čemu ho potřebujeme?

0 0
možnosti
PK

Mnoho kritických slov, ale o chybách tohoto zákona jsem se zde moc nedověděl.....

1 0
možnosti
Foto

Už se vážně těším, že nadmíru pracovitá dáma Kovářová bude jako nová ministryně sedět od ledna místo neschopné Kláry Dostálové na MMR a konečně dá ten potvorský Stavební zákon do pořádku.;-D

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JD

A co jste milá paní udělala za posledního tři a půl roku pro to, aby nový stavební zákon konečně byl? Jen jste zvedala ruko PROTI?

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 14,73
  • Průměrná čtenost 549x
Ing. Věra Kovářová. Bývalá starostka obce Chýně, poslankyně Parlamentu ČR, místopředsedkyně hnutí STAN,  překladatelka a učitelka německého jazyka. Podrobnosti o mně najdete na mých webových stránkách.

Seznam rubrik