Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobro a zlo je jenom v pohádkách. Filosofie vládnoucí koalice ráda rozděluje lidi na vaše dobré voliče a zlé voliče stran s ošklivými nálepkami. A zlo je nutno potírat, že ano? Ještě před sto lety představoval pro běžného občana zlo žid. A jak to dopadlo, víme.

Hitler nevystoupil z bažiny, ale zrodily ho okolnosti. Důsledky světové války a slabé demokratické vlády. Gottwald by nezvítězil, kdyby chudina měla důstojné podmínky k životu.

Vy jste fanda preventivních nevyprovokovaných válek proti zlým diktaturám. Jenže Rusko není Libye nebo Sýrie. Proti atomovým mocnostem se války nevedou.;-)

1 1
možnosti
Foto

Podle Jana Wericha je největší zlo tam, kde je blbec. Proti blbé atomové mocnosti se tedy musejí použít sankce a restrikce. ;-D

3 0
možnosti

Souhlas až na výrok "Každý má právo na život a štěstí". Kdo mučí a znásilňuje a kdo s tímhle smypatizuje (viz výroky rusských pohlavárů, nebo jen rusských matek) nemá právo na život a štěstí.

4 0
možnosti

To bylo myšleno nejspíš tak, že mnoho lidí je zataženo do válek proti své vůli. Ve skutečnosti nikdo nemá garantovaná žádná práva na štěstí a blahobyt.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 14,73
  • Průměrná čtenost 549x
Ing. Věra Kovářová. Bývalá starostka obce Chýně, poslankyně Parlamentu ČR, místopředsedkyně hnutí STAN,  překladatelka a učitelka německého jazyka. Podrobnosti o mně najdete na mých webových stránkách.

Seznam rubrik