Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SA

Saltos Alim

21. 6. 2009 18:31
Grygar v politice?

Lidí typu p.Grygara je u nás jako šafránu. Své věci rozumí, názory dovede srozumitelně předat, nenechá se vláčet , své postoje umí obhájit, a o jeho oblibě nelze pochybovat.  Že mu kdekdo nerozumí se nelze divit - různých vědců i přírodovědců máme bohatě, a zejména pokud do svých úvah začnou plést politiku, je to k zoufání a k ničemu jinému.  Kdyby se ovšem paradoxně  p.Grygar utrhl a sám se pustil do politiky, což by bylo žádoucí, bylo by to každopádně senzační.   8-o   

0 0
možnosti
A

Aveva

21. 6. 2009 9:24
Jak málo lidí dokáže těžká vědecká témata

vykomunikovat člověku neznalému. Vzbudit v něm zájem a ještě ho uvést do problémů, o kterých slyší poprvé. Připojíte-li k tomu dlouholetou vědeckou činnost. R^R^R^ Pro koho nemůže být Jiří Grygar životní inspirací či vzorem?

Vaše víra vám nemůže přece překážet ve vzdělávání a vědecké práci, ať už jste ateista či ... Jinak to nemůže být pozitivní víra.

Nevědomost číhá na člověka za každým krokem. Svobodně kráčet můžete jen bez nevědomosti. R^

0 0
možnosti
T

tekanna

21. 6. 2009 10:08
Re: Jak málo lidí dokáže těžká vědecká témata

vykomunikovat??? :-/

0 0
možnosti
S

SIDLSD

21. 6. 2009 9:02
Pana Grygara

jsem poslouchal kdysi (Okna vesmíru dokořán) a celkem to šlo, protože to vypadalo jako ostruvek "pravdy" ve všeobecném balastu lží, demagogie a strachu. Tam pan Grygar začal, a tam podle mě také skončil. Pak začal "s vlky výti" a materiální bolševizmus na něm ulpěl jak h... na košili. Už se nedokázal oprostit. Jeho hrubě materialistiké názory, kreré nepřipustí ani zrnko názoru oponentního jsou již dávno překonány. Takže ho fakt nemusím. A že vám, autore, na Vaše otázky neodpoví (ani obrazně) jsem si zcela jist. A co se týká debaty vašich dvou dam,  souhlasil bych obecně tak z 1/4 ale jinak formulovanou.  

0 0
možnosti
S

SIDLSD

21. 6. 2009 9:10
Re: Pana Grygara

P.S, Tak velkou zahrádku nemám, jinak bych jí na ten radar poskytl taky. ;-D

0 0
možnosti
K

kverulant

20. 6. 2009 23:43
Omluva

Pana Grygara jsem kdysi měl za osobnost. Již tomu tak není. Ten pán u mne skončil - jsem totiž přírodovědec a nikoli černorprdelník. Promiňte pane kolego...

0 0
možnosti
DS

Streit

20. 6. 2009 23:47
Re: Omluva

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
novinář v.v.

Seznam rubrik