Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

compli

11. 2. 2009 8:06
To, co asi beznemu obcanovi na Zelenych vadi

je jejich diletantismus. To co vyplodi je neprofesionalni, pouze ideologicke. Jejich postulaty nenabizi alternativu. Obycejnym lidem znesnadnuji i ten zbytek, ktery jim nestacily zhorsit ODS, CSSD, KDU-CSL a KSCM. No, maji koryta a to jim staci.Rv

0 0
možnosti
MB

buxus

11. 2. 2009 8:14
Re: To, co asi beznemu obcanovi na Zelenych vadi

R^ Přesně - ideologie nade vše. JIž paní Kuchtová říkala: o jaderné energetice můžeme diskutovat, ale pochybuji, že mne někdo přesvědčí. Ona má svou ideologii a pedagogickou fakultu a nějaká Pačesova komise vycpaná jakýmisi zkorumpovanými akademiky, mávajícími  jakýmisi čísly, ničemu nerozumí. Nač odborníky, nač údaje, nač argumenty, když to pan Bursík smete se stolu politicky.

0 0
možnosti
MB

buxus

11. 2. 2009 7:57
Karma jak hrom

To je velmi rozumně a velmi přesně nápsáno. I já to tak pociťuji. Jistě existuje celá řada rozumných a obecně prospěšných požadavků, které Zelení vznášejí. Naneštěstí, ty jsou převálcovány nesmyslnými a nereálnými představami, obstrukcemi a protestováním pro protestování (viz jak si Greenpeace u nás hrají jak malí kluci na četníky a zloděje). Tím ztrácí sympatie; i požadavky a názory, které by stálo za to podporovat, dostávají nálepku "zelených nesmyslů". Velkým problémem SZ pak bylo, že se dostali k moci jako opravdoví "zelenáči". Umí protestovat a vznášet požadavky, neumí a nechtějí navrhovat rozumná a schůdná řešení. Nejsou mezi nimi lidi odborně a organizačně zdatní. Ve vládě se projevují jako naprostí diletanti a jejich nejlepším ministrem je někdo, kdo byl prosazen Bursíkem s cílem naštvat Klause a který svůj názor na Zelené (i když jejich rakouskou odnož) vyjadřuje slovem "trottl".

0 0
možnosti
MH

Helena1

11. 2. 2009 7:43
Zelení jsou nedůvěryhodní

Jejich úspěch ve volbách měl řadu příčin - jednou z nich bylo, že slibovali, že se postaví za ochranu přírody. Ale co teď se stranou, která svými činy jde přímo proti přírodě?

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
novinář v.v.

Seznam rubrik