Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jana11

22. 6. 2009 11:51
Děti nemám, ale

Sama ještě děti nemám, ale od kamarádek už dávno vím, že děti kukuřičné křupky milují a jsou pro ně vcelku dobré - bezlepkové (malým dětem není příliš vhodné dávat lepek), bez soli, bez tuku.

Sama občas kupuji BIO věci, ale sem-tam si dám i paštiku. Vím, že paštiky pro děti ani dospělé dobré nejsou (stejně jako salámy), takže s rozumem. A některé BIO věci jsou fakt mňam (BIO mléko, BIO zmrzlina - které zase mimochodem někteří lidé nedoporočují vůbec, protože zahleňují).

Jíst jen a pouze BIO - vždyť to dítě pak málem umírá hlady (jo, taky vím o pár vyloženě podvyživených "správně a nejlépe" živených dětech). Pokud se člověk nechce stát odborníkem na výživu, tak je specializovaná výživa o zdraví a v těch módních časopisech se o tom rozhodně moc seriózního nedozvíte.

Takže své děti zřejmě krmíte lépe než ostatní (nehledě na psychiku dítěte). Vždyť vzpomínky, jak s námi rodiče blbli venku a jak nám máma povídala pohádky - to ve mně přetrvalo do dospělosti.

0 0
možnosti

Ivca31

22. 6. 2009 12:06
Re: Děti nemám, ale

Vaše děti budou mít bezva maminku:-)!

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5157x
Zdravotní sestra, máma tří kluků, co nemá ráda "leklé ryby" a radši plave proti proudu.

https://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/takhle-by-nechtel-umirat-nikdo-z-nas-pise-vrchni-sestra-z-nymburske-nemocnice.html

https://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/umirani-covid-nemocnice-vrchni-sestra-nymburk-nemocnice-20210315.html

Seznam rubrik