Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

ivy07

24. 6. 2009 10:49
moji muži

už téma nových (lépe řečeno ojetých), aut dovedli k dokonalosti. Sedí v jednom pokoji, asi tři metry od sebe a navzájem si přeposílají odkazy na co nejvýhodnější, nejkrásnější, nejrychlejší a já nevím co ještě, auto svých snů.

Podotýkám, že jsme v rodině čtyři, já, manžel a dva synové, každý z nás již má svoje auto (pracujeme každý jinde), ale přesto téma nákupu ojetých aut je věčné, občas musím svého Polodraka chránit zuby, nehty, aby mi ho nevyškubli jako před rokem feldu a nemusela jsem si zvykat zase na něco jiného. Naše rodina ještě bohužel oplývá bláznivým bratrancem, který se prodejem a rychtováním ojetin živí, to je potom správný masakr. Držím vám palce a občas se nechte přemluvit, udělá mu to radost.;-D P.S. Jedno z našich aut bylo shledáno nepojízdným ve středu a v sobotu se jelo pro jiné. To jsem až koukala jak dokážou být akční!

0 0
možnosti
IV

Ivca31

24. 6. 2009 11:04
Re: moji muži

Naštěstí já mám kluky ještě malý, ale oba se asi potatili. Už teď mě odhánějí se slovy, že tomu nerozumím. Ale myslím, že jako ženská mám díky nim docela slušnou automobilovou průpravu a jen tak něco mě nevyleká, ale Bertu asi fakt opláču, jen aby měli chlapi radost;-D.

0 0
možnosti
P

pěnice

24. 6. 2009 10:19
Já Vám rozumím,

jsem v tomhle dost konzervativní a zatím jsme každé auto měli tak zhruba šest let a to jsem s ním stačila doslova srůst. Pak jsem po koupi nového tak týden neřídila,jak jsem se bála nebo necítila ,prostě měla jsem pocit,jako že to je jiné.Po týdnu už zase všechno dobrý,ale stejně jsem tak trochu tesknila o tom předešlém.

0 0
možnosti
IV

Ivca31

24. 6. 2009 10:58
Re: Já Vám rozumím,

U nás žádné auto nevydrželo víc jak rok. Berta je výjimka a věrně mi slouží už třetí;-(:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5157x
Zdravotní sestra, máma tří kluků, co nemá ráda "leklé ryby" a radši plave proti proudu.

https://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/takhle-by-nechtel-umirat-nikdo-z-nas-pise-vrchni-sestra-z-nymburske-nemocnice.html

https://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/umirani-covid-nemocnice-vrchni-sestra-nymburk-nemocnice-20210315.html

Seznam rubrik