Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ježikača

14. 1. 2010 18:57
moc hezké,

vždy mi uděláte radost

0 0
možnosti

Ivca31

15. 1. 2010 22:26
Re: moc hezké,

Vždyť Vy mně taky;-). Díky

0 0
možnosti

jaruca

17. 12. 2009 4:44
Koukám Ívčo, že to s váma holkama mamina neměla

vůbec lehké, ale jak píšete, je to boj. Chvíli. Pak zase takový předěl a je to úžasné, pokud se to povede a vztahy nezamrznou na mrtvém bodě. Vaš maminka byla taky ranařka ;-D Jak se to stane, že toužíte po rozmazlující babičce ? Vzpomínám na ty své kuliferdy a tak moc rychle jejich dětství uteklo, taky ty otázky, koho máš radši ?    Ívčo, přeji Vám vše krásné VVV

0 0
možnosti

Ivca31

17. 12. 2009 9:19
Re: Koukám Ívčo, že to s váma holkama mamina neměla

Někdy mám pocit, že jsme se ségrou byly fakt hustý;-D.

A jak se stane to toužení po rozmazlující babičce? Moje máma je moc hodná, ale sama je nemocná a po tom, co ovdověla, onemocněl brácha, takže na rozmazlování nemá čas a popravdě ani nervy. A manželovi rodiče jsou taky hodní, ale oni svůj život vzdali odchodem do důchodu a rozhodli se umírat za živa. Manžel to nese docela těžce, je mu to moc líto a mně koneckonců taky, nejen kvůli těm dětem. Takže tak. Každej nemůže mít všechno. Ale vždycky jsem snila o tom, jak se celá rodina schází a je legrace, tak třeba mi to vyjde s našima dětma:-).

Rozhodně ale o legraci v tom našem čtyřčlenném+papouch kruhu rodinném nouze není;-).

0 0
možnosti

Bernard1

16. 12. 2009 16:31
Milý článek,

je v něm i moudrost. Myslím si, že vše vyjmenované (kromě překračování mrtvoly) je normální. Smrt je, zpravidla, běžnou součástí života a dítě se s tím musí nějak seznámit. Okouzlení zbraněmi je u kluků normální - lovecké pudy. Máte ke zvídavosti Vašich děti zdravý postoj.

V pátek jedu do rybárny pro šdědrovečerní štiky, s dětmi. Ze dvou důvodů, uvidí různé druhy živých ryb v nádrži, a také výlov a jejich zabití. Nemyslím si, že by je to nějak poznamenalo. Jde o zabití pro potravu. Na procházkách venku jim říkáme, že nesmí lámat větvičky stromů a šlapat po šnecích. Musejí se naučit rozpoznávat, kdy a proč je stejná věc někdy dobře a někdy špatně. :-)

0 0
možnosti

Ivca31

16. 12. 2009 17:30
Re: Milý článek,

Nevím jestli moudro, ale život  určitě.

My si dneska domů přinesli nové zvířátko, tak doufám, že to nadšení nepoleví a nakonec se nebudu starat sama;-).

Králíky, kapra, prase, kuřata, to všechno chápu, že je to k jídlu, ale když jde o určité kousky, které znám, tak je to jak úmrtí v rodině. Já bláhová přilnu i k tomu kaprovi, co se nám jeden den šplouchá v naší vaně a pak bulim, asi jsem labilní nebo co;-D;-).

Dětem to kupodivu nic nedělá. Holt jsou to chlapi:-) a mají vrozené pudy lovce.

0 0
možnosti

taod4chlapů

16. 12. 2009 14:04
PARÁDA

PARÁDA. Ráda si s Vámi připomínám ty chvilky s dětmi. Uteklo to a já budu ve 44 letech bábou. Čekáme prej kluka každou chvilku, už je po termínu. Tak se těším, že nebudu vychovávat, ale tak krásně rozmazlovat. Na psaní máte talent, nic tak lidského nikde nečtu. Jen tak dál. Zdraví a hlavně pohodu o Vánocích všem přeji:-)

0 0
možnosti

Ivca31

16. 12. 2009 17:23
Re: PARÁDA

Jéé, díky moc a Vám moc gratuluji!!!! To bude nejhezčí Ježíšek. Tak hlavně ať jsou i s mamčou zdraví! To si budete muset změnit nick, už budete od pěti chlapů;-D

Jak já závidím rozmazlovací babičky a dědečky, přijde mi, že je to dneska nedostatkové zboží, aspoň moje děti tedy mají smůlu.

0 0
možnosti

PLASTOVKA

15. 12. 2009 11:24
Krásně napsáno

Díky Ivčo za další článek plný laskavosti a nádherných životních situací R^. Při čtení Vašich řádků jsem si s nostalgií vzpomněl na svoje dětství a poté mládí. No, není to sice až tak dávno - je mi 37 - ale co naplat, už je přece jenom bohužel v tahu :-(.

Jinak k poslednímu odstavci není co dodat, ten je prostě 100% pravdivý a ze života R^.

Mějte se krásně a KARMA ( ostatně jako vždy ) :-)R^V

0 0
možnosti

Ivca31

15. 12. 2009 13:51
Re: Krásně napsáno

Manželovi bude 38 a já si do něj často rejpu, ať se nehroutí, že hlavní je, že má mladou ženu;-D. Občasnou šedinu maskuji stejně jako to, že i to moje mládí je v posledním tažení(jestli už teda taky neodtáhlo, jak mi tvrdě naznačil pán s tou anketou).

Mějte se taky moc fajn a díky:-)

0 0
možnosti

Sekanice

15. 12. 2009 11:05
úžasný

No, tak to je napsáno naprosto úžasně :-). Takovéhle pocity taky mívám. Teď jsme zrovna ve fázi, kdy se naše děti dostávají na spodní hranici pubertálnosti a už často jsem se přistihla jak si je připomínám a chci vybavit z doby, kdy byly ještě malé a "sladké" ;-D. Jsou stále úžasné, ale musím říct, že některé "průpovídky, brblání si pod "fousy", otáčení očí v sloup a přesvědčení o jejich jedinečnosti a genialitě" mi někdy dává hodně přemáhání, abych "nevylítla". Ale pořád si říkám, ještě je to pořád dobrý a važ si toho, jak to je. Na jednu stranu už jsou to báječní parťáci pro komunikaci, na druhou stranu už jsem si vyslechla i třeba větu "A mami, až tu jednou nebudete, tak kdo z nás dostane chatu? Já tam s tím svým blbým bráchou nebudu jezdit dohromady, tak potřebuju, aby to bylo moje". 

0 0
možnosti

Ivca31

15. 12. 2009 13:46
Re: úžasný

Přesně tak, važte si toho a já si vážím Vás, že si to přiznáte - to vážení;-).

S tou chatou jste mě rozesmála, my se ségrou si teda statky nedělily, ale vybavení bytu a matčinejch skříní rozhodně jo;-D. A ještě jsme vlastně vyzvídaly, koho má máma radši, tu odpověď, že všechny stejně jsem nemohla překousnout, jojo, tak hnusná já byla.

0 0
možnosti

f.ake

15. 12. 2009 10:46
děti

Vzpomínám na časy, kdy děda zabíjel pravidelně králíky k obědu. Rodiče nás nechtěli nechat dívat, protože se to dědovi nepovedlo vždycky na první ránu. Nakukovaly jsme se ségrou jak to šlo. Celé léto jsme chodily králíky vykrmovat, aby, až se zabijou, bylo z nich hodně masa. Jak ho děda stáhnul, běžely jsme si pro pacičku pro štěstí. Žádný stresy. Doma jsme měli křečky, později morčata - přesně jsme chápaly rozdíl mezi zvířátkem na hraní a na jídlo :-) kamarádka tuhle před spaním zjistila, že jim umřel křeček a celou noc přemýšlela, jak to říct ráno synkovi-prvňáčkovi, aby z toho neměl trauma. Mladej si to u snídaně vyslechl a pak z něj vypadlo, že je to vlastně docela fajn, že už mu aspoň nebude muset vyklízet. ;-D

0 0
možnosti

BoboHml

15. 12. 2009 10:44
,

R^

0 0
možnosti

pepan z depa

15. 12. 2009 10:42
Diky

Teda Vam povim pokazde me dostanete zase jsem se trochu rozneznil tyto vzpominky na mladi me taky provazeji moc diky zdravi P.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5157x
Zdravotní sestra, máma tří kluků, co nemá ráda "leklé ryby" a radši plave proti proudu.

https://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/takhle-by-nechtel-umirat-nikdo-z-nas-pise-vrchni-sestra-z-nymburske-nemocnice.html

https://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/umirani-covid-nemocnice-vrchni-sestra-nymburk-nemocnice-20210315.html

Seznam rubrik