Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

3. 6. 2010 18:27
hmmm,

na mytí oken, ne?:-) ale nic. rozhodně běžte mezi lidi, celkově to prospěje. i když citové vydírání zřejmě ještě přitvrdí.;-)

0 0
možnosti
IV

Ivca31

4. 6. 2010 22:41
Re: hmmm,

Nejspíš to tak fakt dopadne;-D, jak ty okna, tak tak to přitvrzování. Ale mezi lidi se těšíííím strašně:-).

Přeju krásný víkend.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

1. 6. 2010 13:41
raný kapitalismus - karma

vypadá to, že děti přecházejí od rodinného socialismu na raný kapitalismus....pokud udrží vývoj dále, nemám o ně strach. ;-D

P.S. syn zase kapitalizuje chození s košem......a zatím ho nenapadlo, že kdyby mi vylil všechny piva ze špajzu a vrátil lahve, tak má taky něco na přilepšenou....ale jak se říká, dočkej času. ;-D

0 0
možnosti
MV

marka40

1. 6. 2010 13:57
Re: raný kapitalismus - karma

to přijde, až zjistí, že je může vypít;-D

0 0
možnosti
P

PLASTOVKA

31. 5. 2010 14:33
<<<

Ivčo, nemám strach, že byste nástup do práce nezvládla. A vsadím se, že rodina se rychle přizpůsobí. Nebojte se, protože i pro Vaše kloučky to bude něco nového, když občas budou doma jen s tátou ;-). A to že třeba nebudete stíhat všechno tak jak si teď představujete ? Podle toho, co tady píšete máte dost silnou oporu v manželovi, takže dle mého Vás v tom manžel určitě samotnou nenechá a bude se Vám snažit pomoct. A Vám opravdu moc přeju, a věřím, že  - až k tomu dojde - se Vám vstup  do práce podaří a budete maximálně spokojená jak v rodině tak v zaměstnání. Držím Vám pěsti R^R^.

Mějte se hezky a přeju krásné odpoledne. Pavel 

0 0
možnosti
IV

Ivca31

1. 6. 2010 12:46
Re: <<<

Pavle, zdravím Vás. Protože přizpůsobivost rodiny je poněkud horší, nastolila jsem dnešním dnem "předválečný" režim;-D. Kuba říká, že jsem divná maminka a Matěj je v šoku, že bude muset doma pracovat.

Taky se mějte krásně a díky moc:-).

0 0
možnosti
MK

marta.kucikova

28. 5. 2010 22:39
To zvládneš levou zadní, Ivčo

...a největším relaxem Ti určitě bude Tvoje psaní, přibudou drsné zážitky z práce, a máš téma na román:-)), i když takové vtipné hlášky, jaké mají Tví kluci,se v zaměstnání patrně neslyší...nebo že by jo??:-)....chodím teď několikátý týden místo jednoho kluka do práce, pondělí až sobota, odchod ráno v sedm, návrat v osm večer, mezitím polední pauza s přivážením a odvážením dětí, vaření, po osmý se těch domacích prací včetně vyučování dětí nakumuluje povícero, tak mám poprvý pocit, že jsem jaksi zašla za hranice svých fyzických možností...o psychice nemluvím:-))...a v tuto chvíli se snažím sama sebe  přesvědčit, že se dá psát i ráno, od čtyř do pěti, když všichni spí a nikdo nic nechce. V tomhle jsi Ty opravdu dokonalá:-)) Držím palce, ať jsou Tvé chvilky volna pravidelné, časté a hlavně opravdu relaxační...piš:-))) Měj se moc fajn, M.

0 0
možnosti
IV

Ivca31

29. 5. 2010 19:42
Re: To zvládneš levou zadní, Ivčo

Marto, to je vražedný tempo!!! Doufám, že to nemáš na dlouho, brzy se vrátíš před ty hranice svých možností, hodíš se do pohody a pohladíš mi duši(a nejen mně) zase nějakým krásným článkem.  Ale jestli tam za tou hranicí náhodou nějakou dobu pobudeš, je aspoň naděje, že se tam brzy sejdeme;-) Kuba školku nemá, takže to budou s Petrem střídací dostihy:-)) 

Já a dokonalá;-D, nevěř na pohádky, to tak vypadá jenom z těch písmenek, ale ty jednou jistojistě dostaneš přívlastek "Božská" :-)))))))).

Díky, měj se krásně, hodně sil a milosrdnější čas a gravitaci;-D.

0 0
možnosti
MV

marka40

28. 5. 2010 11:04
Jako vždycky

R^;-D

A až budete v tom pracovním procesu, tak byste mohla psát  příhody i odtud. Moje dcera studuje "zdravku", střední už má hotovou, ale dnes jsou ze střední jen asistenti, takže teď už je na VŠ, aby mohla být sestrou.  Už má za sebou  i dost praxe, a těch historek už nám také hodně povyprávěla. Zrovna minulý týden přijela a říká: tento týden jsem si nádherně zapíchala...............

0 0
možnosti
IV

Ivca31

28. 5. 2010 12:12
Re: Jako vždycky

Marko, hlavně abyste se někde nedočetla o mně;-), za ty roky jsem z toho vypadla, tak mám staženej zadek, ale nebudu stahovat kalhoty, vždyť brod je ještě daleko;-D.

Jediné v čem jsem si naprosto jistá, je to píchání:-)))))

Díky moc a pozdravujte kolegyni, já momentálně bojuju se sbíráním kreditů na prodloužení registrace. To jsou výmysly, ách jo. Hezký víkend 

0 0
možnosti

pepan z depa

28. 5. 2010 10:16
prani

Preju Vam at do pracovniho procesu vplujte bez problemu a ti Vasi rarasci preziji nocni odlouceni bez nasledku.Jenom doufam,ze pri tom kolotoci ktery Vam nastane nezapomenete na svoje ctenare,bylo by nam po Vas smutno.Drzim palce a mejte se zdravi P;-).

0 0
možnosti
IV

Ivca31

28. 5. 2010 12:07
Re: prani

Zdravím vás Pepánku, oni to přežijou, nic jiného jim nezbývá, teď ještě abych to přežila já a manžel;-D, ono totiž nejde jen o ty noční. I na denní si budou muset zvyknout a to se obávám, že to nejhůř odnese byt, to bude čurbes;-D.

Díky moc a přeju krásný víkend

P.S. Mně by se už taky stýskalo;-)

0 0
možnosti
JB

monthy70

28. 5. 2010 10:08
Tak koukám, co mě za pár let čeká

ale jak Vás tak čtu, tak coby zatvrzelý nepřítel píchání všeho druhu bych možná neměl problém si od Vás tu injekci píchnout :-)

0 0
možnosti
IV

Ivca31

28. 5. 2010 12:01
Re: Tak koukám, co mě za pár let čeká

A to si představte, že kdysi, to jsem byla v práci první rok, oddělení bylo ještě ve staré budově, a na jednom desetilůžkovém pokoji leželi samí vojáčci záklaďáčci. Jedna naše kolegyňka, říkalo se jí Sluníčko, chodila večer s knížkou pohádek. To byste nevěřil, všichni kluci přikrytí po hlavu pod dekama, nedutali a poslouchali pohádky, pak kolikrát už ani ta injekce nebyla potřebná. Ale poslouchali třeba i osmdesátiletí. Moc ráda na to vzpomínám.

Díky moc a přeju krásný den:-).

0 0
možnosti
MM

Monty M.

28. 5. 2010 7:55
chudaci deti ;)

Asi vas nepotesim, ale Vasim detem naprosto rozumim!! Taky bych se tetelil blahem ;-D;-D Ale zase z pohledu nas ctenaru, to bude smutnejsi! Nezbyva nez doufat, ze snad aspon jednou tydne to zvladnete, protoze jinak tu toho na idnes neni moc ke cteni (az na cestne vyjimky)! Moc jsem se pobavil (jako obvykle)! diky! ;-)

0 0
možnosti
IV

Ivca31

28. 5. 2010 11:55
Re: chudaci deti ;)

Michale, no to je mi jasný. Už dlouho tuším, že vy jste taková krevní skupina mých dětí, jen ve starším balení;-D. Myslím, že jsem to jednou psala naší božské Martě, že vy jste ten typ chlapa, kterýmu bych do práce nosila i svačinu;-).

Díky moc, ale ta frekvence psaní klesne "natuty".

Mějte se krásně a těším se na Vaše další nádherně hladící článek.

0 0
možnosti
DH

objektivnibanikovec

28. 5. 2010 7:15
No nevím,

napsáno je to docela čtivě, ale mám z toho docela špatný pocit. Pokud již i děti takhle uvažují - myslím tím to, jakou roli u nich hrají peníze -, tak je asi něco špatně. V naší společnosti, ale možná i ve výchově - sorry.

0 0
možnosti
IV

Ivca31

28. 5. 2010 11:51
Re: No nevím,

Já to beru, to se nemusíte omlouvat, jen si vzpomínám na sebe, jak jsem škudlila do kasičky, za úplatu chodila mýt dědovi nádobí už před první třídou, neustále plánovala návštěvy u štědrých babiček, a pak si ten mamon rozkládala po stole a blaženost mi jezdila celým tělem. A následky to ve mně nezanechalo a moc dobře vím, že bez práce nejsou koláče:-). Já si prostě myslím, že do určitého věku to normální je, ale nepopírám, že někdy z toho radost nemám.

Díky za příspěvek a přeji hezký den.

0 0
možnosti
C

chobotnicka

28. 5. 2010 0:00
zoubkova vila

dobry vecer,

take bych tomu dobrakovi co nam doporucil zoubkovou vilu nejradeji vyrazila vsechny zuby. Jen si nejak nemuzu vzpomenout kdo to byl ;)

0 0
možnosti
JL

jyr

28. 5. 2010 0:07
Re: zoubkova vila

Že by TP a Zeměplocha ?

0 0
možnosti