Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CS

vlk samotar

7. 12. 2009 14:37
add děti...

Každý má někdy den blbec. Kupříkladu včera jsme si v praxi ověřili zlaté pravidlo hraček. Hračky jsou nerozbitné a ty ostatní. Výhodou těch prvních je to, že jimi jde velmi dobře likvidovat ty ostatní. Coź se včera stalo. Navíc mladší prcek usoudil, že je třeba i ochutnat. Nechtějte vědět jak mi bylo, dyž jsem ho viděl jak cosi strká do úst a než jsem stihl udělat 2 kroky, měl pusu prázdnou. Na jakékoliv dotazy neodpovídal a tvářil se ukřivděně cože to po něm chci. Když už jsem se oblékal, že s ním pojedu k doktorovi, v naprostém zoufalství, že budu za debila co neuhlídá vlastní dítě, vytáhl ruku z punčocháčů a z tváří pokerového hráče mi podal chybějící kus hračky. Na zabití, před popravčí četou. Jsou dni, kdy je lépe nevylézat z postele. ;-)

0 0
možnosti
CS

vlk samotar

7. 12. 2009 14:32
Zdravím paní Ivčo

Trochu jsem zaspal Váš nový příspěvek. Budiž mi omluvou že týden nebyl zrovna v režii která by se mi líbila a navíc chřipka donesená starší motorovou myškou ze školky jeví se velmi odolnou. Nezabírá na ní prakticky nic jiného než spánek. Čaj už jsem vyřadil z oblíbených tekutin a pilule obcházím širokým obloukem, neb jsem jich dostal tolik, že ani nevím na co jsou.

Pochvala od městských??? No to se mi ještě opravdu nestalo. A asi bych požádal o místo v nějakém útulném ústavu, abych to v klidu a pohodě rozdýchal. Ale už se mi stalo jak to dopadne, když nějaký dobrák nahlází velmi špatný technický stav vozidla městké policie (konkrétně nefungující brzdová světla) státní policii a ti je odchytli zrovna ve chvíli kdy montovali botičky. To člověk nevymyslí. To se prostě rodí životem...

0 0
možnosti
IV

Ivca31

7. 12. 2009 20:27
Re: Zdravím paní Ivčo

Také zdravím,

omluvu žádnou nepotřebujete. To, že Vás počítám mezi své jistoty neznamená, že se musíte povinně objevit pod každým článkem. Ne snad, že bych Vás tu ráda neviděla, naopak!!! Ale neberte to jako úpis;-D.

Ale je fakt, že ten minulý týden stál za starou bačkoru(s výjimkou besídky). A marodění s dětmi??? O tom se snad nedá mluvit, to si jen člověk musí namlouvat a polykat pilule v naději, že ho to spasí, marně;-D.

Za toho "debila" byste nebyl sám, my taky občas plánujeme výjezd, nejoblíbenější je bratrovo lego v nose, ale zatím jsem ho vždycky vydlabala;-). Tak naberte sílu a pozdravujte toho malého kouzelníka. Tomu mému pro změnu zase stávkovalo srdíčko, ale dobře to dopadlo. Papa

0 0
možnosti
ZZ

zajicodvedle

4. 12. 2009 20:56
Jako vždycky, moc pěkné čtení

Objevila jsem vás nedávno a od té doby poctivě  čtu, klikám a směju se. Jste dobrá! Mým favoritem byla dlouho Renata Francová, ale vy, vy jste jí u mě vyfoukla první pozici. Škoda, že jste blogerkou idnes a ne u nás, na lidovkách....:-)

0 0
možnosti
IV

Ivca31

4. 12. 2009 22:14
Re: Jako vždycky, moc pěkné čtení

Hezký večer, moc děkuji za pochvalu, je to takové pohlazení po celodenním maratonu a zároveň hezká pohádka na dobrou noc. A víte, co je nejhorší? Já se vůbec necítím být blogerkou(já na ty tituly nejsem;-D), prostě jen jedna trochu trhlá mamina občas něco napíše a má radost, když někomu udělá radost;-). Dobrou noc a krásný víkend.

0 0
možnosti
JD

Janulice78

4. 12. 2009 13:12
karma, jako vzdycky

kdyby bylo vice lidi s takovym nadhledem R^

0 0
možnosti
IV

Ivca31

4. 12. 2009 15:04
Re: karma, jako vzdycky

Já moc děkuji. Vždycky, když čtu Váš nick, vzpomenu si na svoje dětství - ségra mi furt zpívala: Ivanice, palice uškrtila zajíce. Já ji za to nenáviděla;-D. Mějte krásný víkend!

0 0
možnosti
DH

Denule

4. 12. 2009 10:20
karmuju

Dobrý den,

píšete úžasně vtipně, s krásnou pointou, a naprosto reálně ze života (včera jsem vynadala synovi za občůraný záchod!). Moc děkuji za příjemný start dnešního dne a všude vás CHVÁLÍM. Jste skvělá!!!

0 0
možnosti
IV

Ivca31

4. 12. 2009 15:01
Re: karmuju

Díky. Ten záchod snad probíhá všude;-D(teda tam, kde mají pinďury). Moc si vážím Vašich slov, ale roznášíte o mně pomluvy, já tak skvělá nejsem, monitor všechno zkresluje;-D.

Mějte se krásně a užijte si víkend!

0 0
možnosti
P

PLASTOVKA

4. 12. 2009 8:21
Jo jo

Zdravím Ivčo. Máte 100% pravdu. Občas jsou dni kdy se proti nám spikne snad úplně všechno. A ti naši drobečci jsou v tomhle úplně excelentní. Jeden den jak se říká "k sežrání" a druhý den by si z jejich "řádění"  ( myslím řádění ve smyslu že děti nikoho neposlechnou, nudí se, nic je nebaví, jsou vzteklí, protivní, brečí atd. ) rodiče mohly hodit provaz. Občas se tohle přenáší - jak výstižně popisujete - i na dospělé. A to je pro maminu vražedná kombinace. Protože když se občas k takhle "řádícímu" dítěti přidá ještě takto postižený - většinou otec - tak to aby máma měla nervy z oceli.  

Naštěstí se v životě tyhle okamžiky hodně rychle zapomínají a vzpomíná se jen na ty příjemné. A když přece jenom nějaký ten nepříjemný okamžik zůstane, tak se vzpomíná většinou s úsměvem.

Jinak se skláním před všemi ženami na mateřské, za to, jakou práci odvádí po tuto dobu s dítětem vlastně nepřetržitě 24h 7 dní v týdnu. Přiznávám, že já bych to asi nezvládl. To, co se nazývá mateřská dovolená opravdu

0 0
možnosti
P

PLASTOVKA

4. 12. 2009 8:24
Re: Jo jo

ve skutečnosti žádná dovolená není, ale je to tvrdá práce výchovy malého človíčka a to na celý úvazek.

0 0
možnosti
MS

Michal007

3. 12. 2009 22:45
Syn měl k městským policistům

svého času také kladný vztah. Radostně na ně volal: Popeláži, popeláži!

0 0
možnosti
IV

Ivca31

4. 12. 2009 14:45
Re: Syn měl k městským policistům

;-DTen jejich vlastní názor je prostě kouzelnej. Hezký víkend

0 0
možnosti
E

editi

3. 12. 2009 17:38
Tak nevím,

jestli bych je za toto chválila, když v okolí se povaluje spousty psích výkalů a strážníci děkují za něco vypisováním lístku za něco, co je pro normálního člověka daný zákonem. Bohužel houna a psí známky nejsou to pravé ořechové.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
IV

Ivca31

3. 12. 2009 20:37
Re: Tak nevím,

No právě proto jsem se tak smála, ale teď, když o tom přemýšlím, možná to byla jen křeč ze šoku;-D. Já totiž opravdu netušila, že něco takového u nás probíhá. Ale v tu chvíli u mě vítězil hlavně pocit úlevy, že nejde o pokutu. :-)

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

3. 12. 2009 17:10
to potěší

taky jsem byl cca před půl rokem "potěšen" že městská policie nelituje námahy a ve 2:15 ráno mě lístečkem pochválí že správně parkuju na svém soukromém parkovacím místě před domem ;-D

0 0
možnosti
IV

Ivca31

3. 12. 2009 20:30
Re: to potěší

Já byla potěšená=šokovaná stejně jako Vy;-D.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5157x
Zdravotní sestra, máma tří kluků, co nemá ráda "leklé ryby" a radši plave proti proudu.

https://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/takhle-by-nechtel-umirat-nikdo-z-nas-pise-vrchni-sestra-z-nymburske-nemocnice.html

https://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/umirani-covid-nemocnice-vrchni-sestra-nymburk-nemocnice-20210315.html

Seznam rubrik