Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Pan Chovanec možná objevil "díru na trhu" - jeho rady jsou zjevně zasvěcené a je z nich cítit, že je to "kočičí empatik". Což takhle založit centrum duševního zdraví našich kočiček?  Kočičí psychoterapeutická skupina pro prokrastinující, depresivní a vůbec psychicky nevyrovnané kočičky?? Kočičí psycholog do každé rodiny... Tedy prokrastinující kočka - to mě fakt vzalo!;-DNáš kocour naštěstí stíhá uspokojovat všechny své potřeby (kromě jediné - je kastrovaný), teď sedí na stole a sleduje, co to píšu za ptáko....(kočičiny). Ale Báře samozřejmě karma!

0 0
možnosti
JC

Kočka, která nemá dostek pohybu venku, se snadno (a často) dostává do deprese. A deprese se mimo jiné projevuje i neschopností a vstát a jít udělat něco důležitého. Třeba odebrat se na záchod - kočka to prokrastinuje, až už je pak pozdě a nestíhá to.

Zkuste změnit jejich stravu a dopřát jí více pohybu venku.

Nebo si pořiďte klícku či terárium a do toho myšky nebo pískomily nebo jiné malé čilé hlodavce. Kočka z nich bude nervostní a bude je hlídat a bude je chtít ulovit a na depresi nebude mít tolik času. Pokud ji to ale dostatečně nevzruší, běžte k veterináři pro nějaká antidepresiva. Deprese totiž hodně bolí - i tu kočičku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Barbora Černohlávková- Večeřová (39)

-nakladatelství Ikar jí vydalo soubor humoristických fejetonů MŮJ ROK S INŽENÝREM.

-zakončila germanistiku na FF UK diplomovou prací na téma absurdní divadlo. Proto nyní pracuje ve školství a zdravotnictví. Je potomkem Karolíny Světlé a má dvě tmavovlasé děti. Píše fejetony, povídky a scénáře. Ráda dlouho snídá.