Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

B42o94h70u97š 41H91a25v24e30l

26. 11. 2013 11:31

Doporučuji povinné vesty pro provoz loděk na řece Styx.;-)

0 0
možnosti
LV

Přesně tak! Má vůbec Cháron živnostenský list, kapitánské zkoušky? Je jeho plavidlo řádně osvětleno a má platnou technickou? Určitě už v Bruselu vzniká nějaká komise, která si staví budovu...

0 0
možnosti
JR

J23a58n 80R13i34c71h14t20e94r

26. 11. 2013 9:31

Omezení hlučnosti hraček je nepříjemná věc:-(

Končí se tím éra hodných strýčků, kteří se zlomyslností strýčkům vlastní kupovali malým synovcům a neteřím plechové bubínky či umělohmotné trumpetky (načež odešli domů).

Byly to krásné časy... akorát švagrová se mnou nemluvila několik měsíců (takže jsem potěšil nejen dítě, ale i sebe:-))

1 0
možnosti

Důrazně požaduju zákaz plastelíny v bytech, kde se vyskytují současně děti a koberce !

4 0
možnosti
MP

A zákaz žvýkaček taky. ;-)

2 0
možnosti

Perfektní blog...karma a díky! R^

4 0
možnosti
MR

Už dávno se říkávalo: dejme hlavy dohromady, ať získáme víc prázdného prostoru. Tady je názorný příklad. Jinak bych souhlasil s panem Slavíčkem. Brusel vytvoří doporučení, nebo direktivu, na názvu až tak moc nezáleží a Česko se projeví papežštěji než papež. Tady ve Skotsku se tím obchody moc netrápí, klasické žárovky jsem nedávno kupoval v obchodě, s teploměry nevím. Hezký den.

1 0
možnosti
MP

„Dejme hlavy dohromady, ať získáme víc prázdného prostoru“? To úsloví je moc pěkné. ;-) Já zase říkám, že víc hlav, víc zelí.

0 0
možnosti
JS

Chtěl bych se té EU trochu zastat. Mám dojem, že na př. Francie ty kouzelnosti vymyšlené evropskými supermozky bere velmi velkoryse. Avšak naše snaživá centrální administrativa se řídí heslem "čím větší hovadina, tím více se musí rozvinout a co nejrychleji aplkovat".

4 0
možnosti
JP

Dřív se taky říkalo, že aktivní blbec je horší než třídní nepřítel.

0 0
možnosti
MP

Zdůvodnění zákazu rtuťových teploměrů se nabízí; není to proto, že je v nich jedovatá rtuť (té je daleko víc v přikázaných „úsporných žárovkách“), ale proto, že si výrobci elektronických (a daleko dražších) teploměrů (šmejdů) prolobovali když ne monopol, tak likvidaci konkurence – kvalitních rtuťových teploměrů.

Tentýž sám lobbing lze spatřit i u likvidace klasických žárovek, kdy člověku nezbyde než kupovat předražené svinstvo s hnusným světlem, které se snadno porouchá.

A to vše se maskuje domněle ušlechtilými pohnutkami (ochrana zdraví, úspora energie – mimochodem jestliže domácnosti „propálí“ ca. 10 % elektřiny, je i ta úspora evidentně vylhaná).

10 1
možnosti
Foto

Tak to bude nejspíše pravda, od zákazů rtuťových jsem vlastil 3 elektronické a po zjíštění, že po třech měřeních ukáží vždy jiné číslo tak už asi dva, tři roky nepoužívám žádný.

3 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Starší než hnědé uhlí, vlasů podobně jako děda Vševěda, bradavice na nose zatím chybí. Další jezevec z Vysočiny.

Seznam rubrik