Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Holec nikdo vám to vaše kouření podle mě v článku, ani v mém příspěvku, nebere, tady se jedná o čas, který lidé stráví při práci kouřením, protože je to na pracovišti zakázáno a musí chodit do kuřáckých koutků a tím, že jiní zase třeba serfují v tu dobu na počítači, nebo pijí kávu. Káva se však dá popíjet i během pracovní činnosti, aniž by byla práce přerušena. A hlavně mně osobně jde o omezování nekuřáků kuřáky. Já taky na potkání nevpichuji lidem kofeinové injekce do žil, protože mám nízký tlak a ráda piju kávu.

0 0
možnosti
DH

D83a30v93i75d 96H48o31l74e50c

13. 11. 2013 10:16

To jsou kecy.Já jsem kouřil přes 40 let a marodil jsem tak jednou za 5 až 8 let se zády.Chřipku nebo něco podobného jsem neznal,kdežto nekuřáci svorně marodili z jara a na podzim.Ani co by dnes důchodce nemarodím.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že statistiky jsou nesmysl a že v kanceláři se čas dá promarnit čímkoliv, nejen přestávkou na kouření. Ale- v USA nevidíte v průměrně slušné čtvrti jít po ulici člověka a kouřit. Chcete-li slušnou práci, ani vás nenapadne být kuřák. Za totáče jsem onemocněla sníženou imunitou protože moje šéfová v malé kanceláři sotva típla, zapalovala novou. Nedávno jsem šla po úzkém chodníku v Praze, přede mnou se valila tak osmdesátikilová mladá dáma a já se snažila ji předejít, abych neinhalovala kouř z cigára, které jí vytvářelo jistě nepřekonatelnou image. To, že jí zrovna spadla baculatá ručka na oblý bok když jsem ji míjela, a spálila mi ruku, jistě vyloudí zarputilému kuřákovi jen shovívavý úsměv na rtech. Proto kuřte si jak chcete, ale nepalte lidi. Jinak dobrý.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2188x
Starší než hnědé uhlí, vlasů podobně jako děda Vševěda, bradavice na nose zatím chybí. Další jezevec z Vysočiny.

Seznam rubrik