Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

www.soudci.info

18. 7. 2012 14:02
Realita

Soudy bohužel nevedou rodiče k všestrannému vítězství, ale stavějí je proti sobě a nutí je bojovat "kdo z koho". K tomu se navíc často stavějí na jednu stranu, kdy nadržují matkám. Jak se s touto situací popasovat?

1 1
možnosti
PP

Pesan Pavel

18. 7. 2012 14:46
Re: Realita

Kolik nicků Hodino používáte?8-o

0 0
možnosti
MV

macecha_marie

15. 7. 2012 23:09
zvláštní smutek "vítězů"

...je smutek, který se v jednom podivném dni vkradl s "Tátovou" aktovkou s dokumenty od soudu na naši lodžii. Byl "den D", pozdní odpoledne a my si u kávy povídali o tom, co a jak soud.

Dokumenty na stole odkrývaly všechny účastníky..co kdo udělal. Kdy. Jak se v podobné situaci zachoval za měsíc, za dva, co tvrdil v úterý a co na jaře. Jak stejnou situaci vidí různí lidé.

Ten zvláštní smutek byl smutkem formálních vítězů, na jejichž slova došlo, byl dokladem zvláštních, zcela zbytečně zešikmených ploch na které vstoupit můžete, ale nemusíte.  Byl to udivený smutek vítězů, kteří nemuseli dělat vůbec nic. Jen zůstat pořád stejní. Jen užasle pozorovat průběh zcela zbytečně vyhrocené situace.

I to se může stát. A zvítězit lze jen v tom, že autorita rozhodne v souladu s vašimi tvrzeními. Ve skutečnosti zvítězit nelze. Bez ochoty domluvit se to prostě není možné.

1 1
možnosti
PP

Pesan Pavel

15. 7. 2012 18:46
Lež má krátké nohy

To co tvrdíte, paní Vavrušová, je lež. Pokud jste psala na info@jedendomov.cz žádost o radu či pomoc, tak v ŽÁDNÉM případě by tam někdo neodpověděl hrubě či nevhodně. O korespondenci se tam zejména starají dvě kolegyně a občas já, ikdyž já spíše komunikuji s klienty přímo po telefonu. Pokud máte nějaký takový e-mail a to pochybuji, pošlete ho na výše uvedené info. (sprostotou se to hemží na stridavce.cz, všimla jste si?)

Když člověk analyzuje vaše starší články (viz. Šofér) tak je vidět, že nad věcí rozhodně nejste, naopak zřejmě se situace začala hrotit po Vaší svatbě s manželem Maminky. A když jste se zmiňovala o pravopisu, co to máte s těmi velkými písmeny u běžných podstatných jmen? A proč když sebe nazývate nehezky macechou, proč nazýváte partnera maminky dětí Šoférem a ne tedy minimálně Otčímem? Možná chcete ve svých očích vypadat hezky na úrovni (na rozdíl od maminky, viďte?), ale mezi řádky toho moc hezkého není....

4 1
možnosti
PP

Pesan Pavel

15. 7. 2012 18:50
2 1
možnosti
PP

Pesan Pavel

14. 7. 2012 8:50
střídavkářská manipulace

Pí. ¨Vavrušová píše jakoby nezaujatě, ale je to jen další podprahová manipulace od Hodiny, stačí se podívat co má paní v oblíbených blozích - Hodina a stridavka. Hodina není hloupý a nemůže na svoji stridavku dávat jen nenávistné články, protože už takto se tam diskreditují více než dost. Ve skutečnosti reakce pí. Vavrušové v předchozím článku na toto je dost vypovídající:

 "Ikdyž jim Táta mlátí a napadá Mámu? Jako, aby je je taky naučil jak se řádně chovat?"

Pesan Pavel včera 17:51 "v zásadě...škoda, že maminka nenaučila slušnému chování vás."

macecha_marie včera 20:43

3 1
možnosti
MV

macecha_marie

14. 7. 2012 9:26
Re: střídavkářská manipulace

pan Hodina teď musí být rád, že Vám zabírá takovou část myšlenek :-).

A děkuji, že jste zkopíroval mou část včerejší diskuse, opakuji ji - škoda, že maminka nenaučila slušnému chování vás :-).

Teori komunikace říkají, že z té neefektivní, která nic nepřináší a nemusíme ji absolovovat je nejlepší odejít a trávit získaný čas způsobem, který si zvolíme sami. Všiml jste si někdy, kolik útočných a věčně naštvaných lidí je osamělých nebo tvoří malé skupinky podobně naštvaných? Lidé s nimi totiž nechtějí trávit čas, protože se do nich věčně navážejí a věčně si stěžují. Jsou často nepoučitelní - myslí si, že jim ubližuje svět a nikdo jim nerozumí.

Mne tohle prostě nebaví a můj blog není takto směřován. Neovlivním samozřejmě, kdo ho bude číst, aby si u něj zanadával. To klidně dělejte. Mohu jen ovlivnit diskusi. Buď ji neotevřu (což zatím nechci), nebo se nebudu s těmi, kdo mi setrvale nadávají, ač k tomu nemají sebemenší důvod, bavit. Prozatím volím tu druhou možnost. Mějte se hezky.

1 1
možnosti
AJ

astrudina

13. 7. 2012 23:36
O tom celé týdny píšu v diskusích,

...aby vyhrály děti, nebo alespoň aby moc neprohrály....;-)

1 1
možnosti
MV

macecha_marie

14. 7. 2012 1:01
Re: O tom celé týdny píšu v diskusích,

děkuji

0 0
možnosti
M

medvediceCDN

13. 7. 2012 22:39
....

já jsem si musela pustit tu písničku;-)

1 1
možnosti
MV

macecha_marie

13. 7. 2012 22:39
Re: ....

mně celý den hraje v hlavě :-) :-).

0 0
možnosti
M

milanalois

13. 7. 2012 22:30
Nerozvádět se!

Při rozvodu vždy prohrávají děti.

4 1
možnosti
MV

macecha_marie

13. 7. 2012 22:34
Re: Nerozvádět se!

Osobně s vámi souhlasím. Život (jak ukazují statistiky) ale jde prostě jinudy. Tak se s tím musíme nějak vypořádat.

0 0
možnosti