Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

bila pani

5. 8. 2012 18:51
Paní Marie na Rodině

Paní Vavrušová to teď zkouší tady: http://www.rodina.cz/nazor16508791.htm

1 0
možnosti
MV

macecha_marie

5. 8. 2012 20:54
Re: Paní Marie na Rodině

ženská, vy jste fakt byla dlouho na sluníčku :-).

0 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

2. 8. 2012 17:49
www.jedendomov.cz

pro zibusik: Kdybyste četla i staré články "Macechy" i její reakce pod články, tak byste možná musela uznat svoji nelogičnost a neznalost, kterou podsouváte ostatním, kteří články Macechy o Tátovi, Mamince a Šoférovi (největší záporňák) sledují delší dobu díky její angažovanosti ve společnosti domácích násilníků a misogynů ve stridavka.cz.

4 0
možnosti
NB

zibusik

30. 7. 2012 12:11
Vydržte

Paní Marie, v psaní rozhodně vytrvejte, i když se Vám ho tu někteří hlupáci snaží znechutit. Ano, nebojím se napsat "hlupáci", třebaže je neznám. Pokud se tak v diskuzích dobrovolně veřejně prezentují, asi hlupáky skutečně budou - vytváří si vizitku svými projevy sami. Já Vám i Vašemu příběhu věřím, nemám totiž žádný důvod nevěřit. Píšete civilně, citlivě a dostatečně anonymně, aby to z mého pohledu bylo ještě v pořádku (s ohledem na oprávněnou ochranu soukromí dětí i všech dalších aktérů). Věřte, že Váš blog čte mnohem víc slušných lidí, než kolik má odvahu začít "diskutovat", protože je to z jejich pohledu ztráta času (kdo by se chtěl dobrovolně nechat jen tak urážet lidmi, kteří nerozumí psanému textu a zaslepeně vidí jen to svoje). Fandím Vám a přeju, ať všechno dopadne co nejlépe. Samozřejmě pro děti.

6 0
možnosti
AJ

astrudina

30. 7. 2012 22:04
Re: Vydržte

vážený pane,

ještě nedávno jsem také úpěnlivé snaze macešky fandila a zdála se mi ještě z toho klubu střídavky nejrozumnější - ovšem po té, co pod minulými články proběhla diskuse, to vše vidím jinak.

Takže doporučuji napřed víc číst, a pak posuzovat!;-) a ne jen odsuzovat....

8 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

29. 7. 2012 23:19
www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

Pokud je jeden rodič "majitel/ka dítěte" a druhý jen stykač, k ničemu dobrému to nevede.

2 0
možnosti
AJ

astrudina

30. 7. 2012 0:51
Re: www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

i ta vaše terminologie je taková...nechutná. Stykač - to je posměšek nebo nadávka, nebo se tak, pane H. vidíte v zrcadle?

8 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

28. 7. 2012 13:42
www.jedendomov.cz

Občanské sdružení Jeden domov pomáhá v obtížných porozvodových situacích. Více na http://www.jedendomov.cz

6 0
možnosti
OJ

omve

28. 7. 2012 22:10
www.jedendomov.cz škodí

Už jsem to psal párkrát, tak ještě jednou:

1) stránky http://www.jedendomov.cz naopak v porozvodových sporech vyloženě škodí, absurdním názorem, že pro dítě je důležitější jeden domov než oba rodiče slouží (snad neúmyslně) k tomu, jak co nejvíc vyostřit porozvodové spory (hezký slogan, ale u kterého z rodičů je ten domov, že?)

2) Tento odkaz tu vidím u loginu Pavla Pesana skoro každý den, fakt nepovažuju za vhodné zaplevelovat zdejší diskuse reklamou (co na to ADMIN?)

2 0
možnosti
OJ

omve

27. 7. 2012 13:42
Nenávist

Když tady čtu výblitky některých diskutujících, vůbec se nedivím, že spousta slušných bloggerů na svých blozích diskuse vůbec neotvírá (i když je to škoda, že?)

Jen nechápu, kdy tito žumpáci pracují? Zdá se mi, že tu nenávist tady šíří furt ti samí, což se s pracovním úvazkem téměř vylučuje) Nebo tito "diskutéři" mají jako součást práce urážet kohokoliv, kdo poukazuje (byť nepřímo) na nesmyslnost paušálního svěřování dětí do výhradní péče matek? Furt doufám, že se mýlím, že ty spousty nestátních feministických organizací parazitujících na současné praxi ospodů a soudů si neplatí tyto "profesionální" nenávistné diskutéry ...

4 0
možnosti
AJ

astrudina

27. 7. 2012 15:24
Re: Nenávist

Vy, OMVE, máte také takový "pozitivní"slovník: "nenávist, výblitky, žumpáci, parazitující, nenávistní diskutéři" - taková terminologie pánů z diskusí na střídavce - ještě vám chybí pár termínů, ale to se vám sem jen zatím nehodilo...Rv

Možná jste si povšiml, že diskutující, kteří nesouhlasí s paní Marií, diskutují slušně a argumentují, ptají se, nikdo paní Marii ani nenadává, ani ji nijak hrubě neuráží.

Tak se polepšete!

Diskuse = věcný rozhovor nad určitým tématem, jehož cílem je věc rozebrat z různých stránek a shromáždit argumenty pro případné rozhodnutí.;-)

4 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

27. 7. 2012 9:00
lži

Citace: "Dovolená zaplacená, na autě nový stojan na kola, kola v garáži.... FAKT byste to vzal s klidem???? Tak tomu se mi nechce věřit. macecha_marie včera 17:39 "   Teď mě to trklo, ty kola, psala jste, že děti nemají kola, když jsem psal proč neskočí na kolo a nepodívají se za tátou.... Tak mají nebo nemají? Nezlobte se, ale opravdu jste nedůvěryhodná.

4 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

27. 7. 2012 9:10
Re: lži

Tak já tedy nevím...;-DNebude tato půvabná žena ze sedmdesátých let pan Mário Vavruš? ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

27. 7. 2012 8:45
Jak jste se tak ptala

milá Máří na význam slova pastorek, docela mě to překvapilo. Znáte slovo macecha a neznáte její protějšek - pastorka - nevlastní dítě? Což takhle "Její pastorkyňa".Jste tedy žena technicky vzdělaná či alespoň nadstandardně erudovaná, připadne-li vám jako první na mysl ozubené kolečko - to klobouk dolů.

3 0
možnosti
AJ

astrudina

27. 7. 2012 11:36
Re: Jak jste se tak ptala

chlap-technik?

Oni se nakonec vždycky propálí...;-D

2 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

26. 7. 2012 18:56
Co je to za blbost?

Mám doma dva teen. Když někomu chtějí zavolat, nebo zaesemeskovat,  tak to zrealizují. Jakkoli, i když dojdou kredity. Přes počítače, volá volání, od kamaráda. ....Facebook v permanenci. Proč vaši pastorci nekumunikují se svým otcem? Má jejich matka schopnost bilokace, aby mohla být každému z nich neustále za zadkem? Nebo dokonce trilokace - asi chodí i do práce, ne?

7 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

26. 7. 2012 18:57
Re: Co je to za blbost?

opr. volná volání

0 0
možnosti