Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavý článek! R^

Někdy mi příjde, že my ženy dobře nevíme, co chceme... Otce více k dětem ANO, ale jen dokud je to náš partner (manžel). Pak (po rozvodu) už NE. Ale to nemá logiku. Jestli je péče a výchova muže pro dítě žádoucí a přínosná v manželství (v partnerství), musí být přeci i po rozvodu! Dítě potřebuje OBA rodiče,  je přeci dítětem... A i v dospělosti potřebujeme mít dobré vztahy k OBĚMA rodičům. Jinak věci v životě nefungují tak, jak by měly...

4 12
možnosti
Foto

P58a97v31e32l 48P40e56š64a87n

18. 11. 2012 21:23

Paní pseudoVavrušová, proč nejste pod svým pravým jménem jako všichni ostatní? Stydíte se za své průhledné střídavkářské manipulace "a la Hodina"? Co když matka nechodí do fitka a po horách nebo já nevím co, co když se chce opravdu plně věnovat dětem? A nějaký Hodina nebo Cihlář ze střídavky jí budou přesvědčovat, že se nesmí od týden přiblížit ke svému dítěti?

To, že vás to nebavilo, neznamená, že jsou všechny matky takto chladné. http://www.jedendomov.cz

15 8
možnosti
MV

tak pro zopakování jako vždycky: varování pro všechny, kdo řeší obtíže po rozchodu. jedendomov.cz není poradenskou organizací, která by se na váš problém dokázala podívat ze všech potřebných úhlů a není povinna (a pan Pešan to nedělá) zacházet zodpovědně s Vašimi osobními údaji. Když máte starosti, běžte se poradit. Ale běžte za profesionály, nejlépe do akreditovaných neziskovek, které máte ve svém okolí. Ať neuděláte zbytečně moc chyb a neublížíte sobě a svým dětem.

5 11
možnosti
MV

vidím správně toto "jméno diskutujícího" To je nějaká nová vlna???

0 10
možnosti
RH

zajímalo by mě, proč se zohledňují jen kvóty na počet žen a neřeší se věkové, zdravotní, rasové, národnostní, výškové, váhové a podobné kvóty. Možná by se mohl někdo zajímat o to, proč je v managementu firem málo Romů, cukrovkářů nebo plešatých.. Rozhodně by to bylo logicky konzistentní..

6 6
možnosti
MV

Vydržte, to příjde, obávám se.

2 7
možnosti